emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: ra_mona
|
|
|
pen'ca e ziua lu' calinu' si cine nu uita, bea si rade si se duce la distractie cu el. sau nu.
_______________________________________ 'the internets is serious business'
|
|
| 23-02-2006 08:42:51 |
|
|
|
manutzica fara frica a scris:
10. pentru ca de dragobete ii injuram pe americani
|
Iah, fuck zem americans heh? fuck zem und zeir evil capitalizm.... zem imperialzt pigs...zweins....
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 23-02-2006 10:52:19 |
|
|
|
morepillz a scris:
pentru ca e o scuza deplorabila si idioata ca sa faci sex |
Are you fucking kiddin' me ? Cred ca asta e singura bila alba pentru valentine's day..... si cand e vorba de sex, nici o scuza nu e deplorabila omule, nici o scuza....
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 23-02-2006 10:53:47 |
|
|
|

_______________________________________ because I got high!!!
|
|
| 23-02-2006 11:21:24 |
|
|
|
adica voi aveti nevoie de scuze ca sa faceti sex?
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 23-02-2006 20:36:08 |
|
|
|
manutzica fara frica a scris:
10. pentru ca de dragobete ii injuram pe americani
|
Azi e 24 asa ca va las imaginatia sa complete modurile in care-i injur io ep amerikani in momentul asta....   ....
nu uitati salvati lumea de globalizare daca va imbatati numai cu alcool facut de casa. start a riot.
_______________________________________ bha.... madarfacarilor, intrati pe www.nene.ro (e situl meu)
|
|
| 24-02-2006 15:37:26 |
|
|
|
Dormea întors amorul meu de plumb Pe flori de plumb, si-am inceput să-l strig -- Stam singur lângă mort... si era frig... Si-i atirnau aripile de plumb.
Sunt cativa morti în oras, iubito, Chiar pentru asta am venit să-ti spun; Pe catafalc, de caldura-n oras, Incet, cadavrele se descompun.
Cei vii se misca si ei descompusi, Cu lutul de caldura asudat; E miros de cadavre, iubito, Si azi, chiar sanul tau e mai lasat.
Toarna pe covoare parfume tari, Adu roze pe tine să le pun; Sunt cativa morti în oras, iubito, Si-ncet, cadavrele se descompun...
mare iubaret bacovia asta... ca sa stiti ce sa-i dedicati persoanei iubite la anu 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 24-02-2006 17:45:00 |
|
|
|
ieri a fost dragobete. as fi vrut sa vad mai multi indragostiti pe strazi ieri decat pe 14 februarie. Dar nu a fost asa. Un alt motiv de ce tre sa "iubim" valentine's day. 
_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 25-02-2006 15:44:05 |
|
|
|
asta imi place mai mult decat plumb:
Proza
Amorul, hidos ca un satir, Copil degenerat- Invinetit, transfigurat, Ieri, a murit in delir.
Aci, prozaici pamanteni, Pe drumuri a murit, De zurnetul de bani inabusit, In lumea asta cu dugheni.
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 25-02-2006 20:42:19 |
|
|
|
Lie dulce lie Spinzura-n fringhie Ca o para moarta Ca o para coapta Sami rosenfeld (sau asa ceva) aka Tristan tzara
_______________________________________ Retardinho, balon de aur
|
|
| 25-02-2006 20:52:18 |
|
|
|
    how deep
|
|
| 25-02-2006 20:53:29 |
|
|
|
da zuza e marfa aia  prea tare saracu bacovia 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 25-02-2006 21:25:15 |
|
|
|
Intra si iese iese si intra Moartea din circiuma Garcia Lorca
Mai am...
_______________________________________ Retardinho, balon de aur
|
|
| 25-02-2006 21:50:48 |
|
|
|
saracu bacovia? de ce saracu bacovia? e marfa sa fii trist, deprimat si betiv. trust me on that! 
_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 26-02-2006 20:46:19 |
|
|
|
avea si insomnii 
|
|
| 09-03-2006 15:25:38 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |