emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: Alesa
|
|
|
frateeeeeeee stergeti in puii mei din threaduri facute la formatii ca sunt PREA MULTE!!!!am facut threadu asta ca sa vad daca am sustinatori..daca nu am...il puteti sterge dar cand intru la formatii nu stiu pe care sa intru si unde sa postez mai repede!!!!imi ia o juma de ora sa citesc posturile!!!!!!!!!!!!e aberant deja si chiar enervanta chestia asta!!!WTF????
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 09-02-2006 21:23:19 |
|
|
|
forumul asta a luat-o razna...nu mai inteleg nimic 
_______________________________________ i think i'm paranoid
|
|
| 09-02-2006 21:41:45 |
|
|
|
tweety a scris:
forumul asta a luat-o razna...nu mai inteleg nimic  |
exact... e prea multa lume si sunt prea multe topicuri... toti cei ce s-au inregistrat dupa mine sa nu mai calce p-aici (fac si eu bancuri proaste ca n-am ce sa fac) da' pe bune e aglomeratie mare aici si se posteaza tot felul de porcarii la fiecare 5 min (ex: chestia asta)
_______________________________________ come 2 the dark side(we've got cookies)
|
|
| 09-02-2006 21:48:26 |
|
|
|
omfg...deci...mah inteleg ca glumiti,ca aveti probleme unii cu altii sau mai stiu eu ce...dar deja este exagerat....incercati si voi sa fiti....limitati or something...deja e stresant (poate va urma o replica gen "nu'ti place,nu mai intra"
|
|
| 09-02-2006 21:49:59 |
|
|
|
da chestia aia de deasupra chestiei asteia chiar e o porcarie. In primul rand pentru ca aici ar trebui sa fie sugestii pentru site... ma rog, limba romana in care am invatat eu sa citesc asa imi arata...
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 09-02-2006 21:51:10 |
|
|
|
eu sugeram sa se faca ordine si sa se stearga chestiile postate aiurea... nu cred ca e cineva cu care sa nu ma inteleg p-aici sau pe care sa-l urasc da' ar trebui sa se mai stearga chestii (in mare parte glumeam in chestia aia)
|
|
| 09-02-2006 21:53:35 |
|
|
|
dudes am facut threadu asta ca pe o propunere pt site...like...stergerea threadurilor inutile!!!!deci vb lui alex nimeni nu o sa mai intre pe forumu asta cand o sa vada ce invalmaseala e aici...e curatenie de primavara sau ingrasarea porcului in ajunu curateniei??? duh...
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 09-02-2006 21:55:35 |
|
|
|
alina, da-mi voie! ca se pare ca nu intelegi limba lui gaftoni: una e site-ul alta e forumul!
|
|
| 09-02-2006 22:01:46 |
|
|
|
dar cand ma uit la toate thread-urile de pe aici vad ca toate se refera la forum. deci nimeni n-a priceput )
|
|
| 09-02-2006 22:03:21 |
|
|
|
forum pardon...acum e bine? 
|
|
| 09-02-2006 22:18:31 |
|
|
|
in fine daca te duci pe site gasesti o chestie mica pe care scrie forum deci forumul face parte din site... asta e parerea mea eu doar o sustineam pe tweety
|
|
| 09-02-2006 22:23:03 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |