emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: Karina_wl
|
| Autor |
| Mesaj |
Pagini: 1 2 3 4 5 ... 23 |
|
|
|
astazi de la 1 la 4 formatia spook (bogdan-chitara,voce. dan de la pcc-chitara, bebe-bass si voce uneori, vantu-tobe) a avut repetitii. si eu am fost invitatul special. baietii astia canta atat de bine... tot ce canta le iese bestial credeti-ma am fost am vazut AM CANTAT si m-am dus acasa. da! am cantat cu spook am cantat (in caz ca va intrebati) timpul trece (piesa de la pistol cu capse) cu bebe la tobe eu la chitara (si voce pt ca am zis "stateam si ma gandeam" dan la chitara ... eram atat de fericit.... it rocked sper sa ma mai invite baietii la ei la repetitii pt ca suna bestial. asa ca sa faceti bine si sa va duceti la concerte... cand o sa fie 

_______________________________________ come 2 the dark side(we've got cookies)
|
|
| 01-04-2006 22:06:26 |
|
|
|
mai sus era bebe asta e bogdan

|
|
| 01-04-2006 22:08:44 |
|
|
|
dan

|
|
| 01-04-2006 22:10:45 |
|
|
|
si aici sunt bebe si vantu (mai in spate...) pozele se vad prost pt ca sunt facute pe tel

|
|
| 01-04-2006 22:12:26 |
|
|
|
uaaaaa
_______________________________________ da-te
|
|
| 01-04-2006 22:28:25 |
|
|
|
pozele se vad prost ca sunt prosti in ele   
_______________________________________ ctc si zalee .. da da , asta e smecheria
|
|
| 01-04-2006 22:51:21 |
|
|
|
wooohooo good news at last.....
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 01-04-2006 23:08:15 |
|
|
|
asa alex lauda-te. unii au cursuri si nu pot sa vina. las ca vezi tu ce sufar yo dupa ce merg luni  ca azi trebuia sa vin si eu  hai sa incep sa sufar

_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 01-04-2006 23:28:29 |
|
|
|
nobush, si eu am fost l apcc la sala, si am cantat furtuna si timpul trece cu baietii de la pcc :p oricum, pun pariu k am falsat 
_______________________________________ Ce-i frumos, si Lui Dumnezeu Ii place, dar se pare ca nu avem aceleasi gusturi.
|
|
| 03-04-2006 13:33:24 |
|
|
|
nu ai falsat ma ...eram si eu acolo :P
_______________________________________ ctc si zalee .. da da , asta e smecheria
|
|
| 03-04-2006 13:47:32 |
|
|
|
piesele noi sunt super tari. dar boxa de langa usa suge rau. 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 03-04-2006 18:48:06 |
|
|
|
iar o sa fie poponareala azi la repetitzii ...m-am saturat nici o fata nimik... ,..plec din formatzie ,, numai baiezti  
|
|
| 14-04-2006 14:08:28 |
|
|
|
.....si stai asa, ca venim si noi 
_______________________________________ da-te
|
|
| 14-04-2006 14:14:34 |
|
|
|
    cata discriminare in panc....
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 14-04-2006 14:44:50 |
|
|
|
zi-i lu bogdan sa o aduca pe "pisi tare". stie el la cine ma refer 
|
|
| 14-04-2006 16:29:13 |
|
|
|
a, am uitat sa laud piesa "cald"-acustic
|
|
| 14-04-2006 16:45:44 |
|
|
|
daaaaa si on the roof of the world.... 
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 14-04-2006 20:15:30 |
|
|
|
ha ha ha. am dat de niste insemnari de ale mele de cand am auzit de primul concert spook (eram in vama) si de cand am fost la concertul ala. doar ca n-am scris nimic de cum au cantat baietii ci doar pe cine am vazut la concert. oricum, imi aduc aminte perfect ca nu m-au impresionat prea tare dar i-am aplaudat ca na... era bebe pe scena... si ca mai mult mi-au placut defect, care au urmat dupa ei. 
|
|
| 15-04-2006 14:49:19 |
|
|
|
cosmina din postu tau eu intzeleg ...ma rog poate sunt eu prost .,,..asa , intzeleg ca noi am cantat in vama cu defect ..
|
|
| 15-04-2006 18:06:01 |
|
|
|
a, si n-a fost asa? 
eram in vama cand am citit in b24 fun ca o sa cantati in underul din bucuresti. si ati cantat cu defect, didn't u?
|
|
| 15-04-2006 18:08:32 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |