emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: blondina00
|
|
|
emilii au cantat unplugged si prin 2002(?) in fire, iar prestatiile tuturor formatiilor au fost date la rockada over and over. te-ai gandit ca unii nu apreciaza punk-ul unplugged? vorbeam de celelalte zeci de concerte pe care le-au avut emilii. nu ti-am rastalmacit cuvintele, era acelasi context. nu trebuie sa ma contrazici cand am dreptate. dude, ce vrei sa spui?
|
|
| 07-02-2006 19:21:00 |
|
|
|
fara subiectele de la discutii libere (aberatii sau nu) forumul asta nu ar fi fost asa. daca se vorbea NUMAI despre emil... si... ca tot veni vorba de curatenie, pe la thread-ul cu postati-va poze mai nou apar peisaje...
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 08-02-2006 00:30:55 |
|
|
|
no_ring_girl a scris:
vali, spune drept, te-a deranjat cumva ca nu toata lumea a fost la concertul emil din preoteasa si unii s-au dus la pcc? |
da, sunt sigur ca Dub-V de fapt spera ca cei 80 de tipi care umplut under-ul la PCC sa vina la E.M.I.L. sa plateasca si sa se imbogateasca ei cu totii. Ca sunt sigur ca de-asta e si standul cu merchandise.... totul e dinainte gandit..cenzura asta de pe forum, propaganda..totul, omule, totul se leaga.... Nu stiam ca daca nu vin aia 20 de tipi care joi au ales PCC in loc de E.M.I.L. inseamna ca nu e toata lumea.... ma simt mic de tot... abia acum imi dau seama ca a fost un concert lame... pogo mijto, bere ieftina, muzica buna... da, sigur a fost lame... Mi se pare ca ce a zic no_ring_girl e un mic pumn de noroi pregatit cumva dinainte...
Si da Unplugged-ul nu era ceva de ratat, 2002, 2005, poate 2008....whoa inteleg cum te plictisesti usor la un astfel de eveniment 
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 08-02-2006 00:40:20 |
|
|
|
si ss3, vai, cum am uitat ) mi-am adus aminte citind pe un forum... mai sunt formatzii de ska-punk: Sport Sangeros III, E.M.I.L. (Extraterestrii Merg Iarna La ski), dar nu prea sunt cunoscute. oricum ss3 e cam nasol... (post-at in 2002, 22 februarie)
|
|
| 08-02-2006 04:23:55 |
|
|
|
no_ring_girl a scris:
emilii au cantat unplugged si prin 2002(?) in fire, iar prestatiile tuturor formatiilor au fost date la rockada over and over. te-ai gandit ca unii nu apreciaza punk-ul unplugged? vorbeam de celelalte zeci de concerte pe care le-au avut emilii. nu ti-am rastalmacit cuvintele, era acelasi context. nu trebuie sa ma contrazici cand am dreptate. dude, ce vrei sa spui? |
NU EXISTA PUNK UNPLUGGED        
_______________________________________ mozart was a punk.signed:saglieri
|
|
| 08-02-2006 11:50:32 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |