emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
Lista Forumurilor Pe Tematici
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login

CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie.ro:
blondina00
Femeie
19 ani
Bistrita Nasaud

cauta Barbat
18 - 20 ani
emilrulz / Recycle Bin / "Curatenia de primavara"...a venit Moderat de BigMotherfucker, donnie_darko, stoi_182 Topic inchis /
Autor
Mesaj Pagini:  1 2
no_ring_girl
Vizitator

emilii au cantat unplugged si prin 2002(?) in fire, iar prestatiile tuturor formatiilor au fost date la rockada over and over. te-ai gandit ca unii nu apreciaza punk-ul unplugged? vorbeam de celelalte zeci de concerte pe care le-au avut emilii.
nu ti-am rastalmacit cuvintele, era acelasi context. nu trebuie sa ma contrazici cand am dreptate.
dude, ce vrei sa spui?

07-02-2006 19:21:00

americanidiot
Membru
Mesaj Privat

Din: City of the Damned
Inregistrat: 30-06-2005
Postari: 3032
fara subiectele de la discutii libere (aberatii sau nu) forumul asta nu ar fi fost asa. daca se vorbea NUMAI despre emil...
si... ca tot veni vorba de curatenie, pe la thread-ul cu postati-va poze mai nou apar peisaje...

08-02-2006 00:30:55

Gaftoni
Membru
Mesaj Privat

Din: Mama
Inregistrat: 01-09-2005
Postari: 1571

no_ring_girl a scris:

vali, spune drept, te-a deranjat cumva ca nu toata lumea a fost la concertul emil din preoteasa si unii s-au dus la pcc?

da, sunt sigur ca Dub-V de fapt spera ca cei 80 de tipi care umplut under-ul la PCC sa vina la E.M.I.L. sa plateasca si sa se imbogateasca ei cu totii. Ca sunt sigur ca de-asta e si standul cu merchandise.... totul e dinainte gandit..cenzura asta de pe forum, propaganda..totul, omule, totul se leaga....
   Nu stiam ca daca nu vin aia 20 de tipi care joi au ales PCC in loc de E.M.I.L. inseamna ca nu e toata lumea.... ma simt mic de tot... abia acum imi dau seama ca a fost un concert lame... pogo mijto, bere ieftina, muzica buna... da, sigur a fost lame...  Mi se pare ca ce a zic no_ring_girl e un mic pumn de noroi pregatit cumva dinainte...

Si da Unplugged-ul nu era ceva de ratat, 2002, 2005, poate 2008....whoa inteleg cum te plictisesti usor la un astfel de eveniment

08-02-2006 00:40:20

no_ring_girl
Vizitator

si ss3, vai, cum am uitat ) mi-am adus aminte citind pe un forum... mai sunt formatzii de ska-punk: Sport Sangeros III, E.M.I.L. (Extraterestrii Merg Iarna La ski), dar nu prea sunt cunoscute. oricum ss3 e cam nasol... (post-at in 2002, 22 februarie)

08-02-2006 04:23:55

pokemonul
Membru
Mesaj Privat

Din: dumbravita de codru
Inregistrat: 08-11-2005
Postari: 534

no_ring_girl a scris:

emilii au cantat unplugged si prin 2002(?) in fire, iar prestatiile tuturor formatiilor au fost date la rockada over and over. te-ai gandit ca unii nu apreciaza punk-ul unplugged? vorbeam de celelalte zeci de concerte pe care le-au avut emilii.
nu ti-am rastalmacit cuvintele, era acelasi context. nu trebuie sa ma contrazici cand am dreptate.
dude, ce vrei sa spui?

NU EXISTA PUNK UNPLUGGED

08-02-2006 11:50:32

Pagini:  1 2   Topic inchis /
Mergi la
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum

Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!