emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: iaditza
|
|
|
da, seamana mult cu sorin.Dar cine e tipu?
_______________________________________ confetti...
|
|
| 05-02-2006 21:33:28 |
|
|
|
No idea.
E o poza facuta de cineva de pe deviantART. Cineva din Polonia parca, sau ceva de genul asta.
_______________________________________ BabyHeadsPlantedInTheGroundDon'tMakeBabyTrees
|
|
| 05-02-2006 22:29:52 |
|
|
|
trupa emilski din polonia  da seamana f bine 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 05-02-2006 22:44:31 |
|
|
|
WTF? mai mult seamana scaunul cu Sorin decat tipul ala...nu vad nici o legatura..in afara de par poate.... dar stiu eu un tip care seamana leit cu Sorin, numai ca e mai inalt cu un cap....oricum ala nu stiu de ce ar semana cu el...
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 06-02-2006 00:29:45 |
|
|
|
heei..chiar seamana.... just a coincidence
|
|
| 06-02-2006 17:25:18 |
|
|
|
nu mi se pare ca seamana.
_______________________________________ Mai fac un pas si al doilea ma coboara dintre nori..
|
|
| 08-02-2006 00:54:59 |
|
|
|
shukar a scris:
nu mi se pare ca seamana. |
Thank you Shukar.....God bless ya....
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 08-02-2006 01:23:57 |
|
|
|

_______________________________________ Mai fac un pas si al doilea ma coboara dintre nori..
|
|
| 08-02-2006 11:27:50 |
|
|
|
mie mi se pare ca jumate seamana cu barbu jumate cu sorin cand se incarca poza si am vazut pana'n ochi am zis "barbu frate" dupaia am vazut gura si ciocu si am zis sorino-barbu frate... cred ca daca cei doi ar avea un copil asa ar arata
_______________________________________ come 2 the dark side(we've got cookies)
|
|
| 08-02-2006 16:51:33 |
|
|
|
unde vedeti voi ca seamana???mie nu mi se pare absolut deloc 
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 08-02-2006 20:41:36 |
|
|
|
bine
|
|
| 08-02-2006 22:37:12 |
|
|
|
mi se pare mie sau alina adera la parerile unor diferiti oameni? dupa cum e valu' contra, de obicei? oricum ar fi nici mie nu mi se pare ca seamana. sau poate seamana. aveam o boala intr-un timp, toata lumea mi se parea ca seamana cu alta lume si o prietena a zis c-o enerveaza chestia asta asa ca incerc sa ma las. sa semene, daca vrea! :p
|
|
| 08-02-2006 22:39:42 |
|
|
|
no_ring_girl, si eu m-am gandit la acelasi lucru :P
|
|
| 08-02-2006 22:43:00 |
|
|
|
da ma dak seamana la fraeza e sorin nu ?? 
_______________________________________ fuck niggaz
|
|
| 03-03-2007 20:57:02 |
|
|
|
nobush a scris:
mie mi se pare ca jumate seamana cu barbu jumate cu sorin cand se incarca poza si am vazut pana'n ochi am zis "barbu frate" dupaia am vazut gura si ciocu si am zis sorino-barbu frate... cred ca daca cei doi ar avea un copil asa ar arata |
sorino-barbu tre sa incep sa citesc si eu posturile de pe forumul asta 
_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 04-03-2007 12:33:48 |
|
|
|
mm.. putin de tot seamana ..
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 04-03-2007 13:56:51 |
|
|
|
i don't know why i fail to find this funny somehow... but hey, whatever turns you on 
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 05-03-2007 14:15:32 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |