emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: rroxxy
|
|
|
alina a scris:
shukar a scris:
vrajeala  |
reallly  |
oricum ai ras ca proasta ( ) deci poti fi considerata blonda oricum. sau poate ai un motiv bun pentru care ai ras?
|
|
| 06-02-2006 23:17:24 |
|
|
|
Gaftoni a scris:
ZuZa a scris:
da? damn it, io n-am inteles nimic din inlantuirea asta de siteuri si pana la urma m-am enervat si m-am resemnat. |
HAHAAHAHHAHAH......... can you say "water" ? WATER .... w-a-t-e-r...nervermind |
sa inteleg ca voi nu ati citit primele mele posturi.........geeeeeez, ma refeream ca incercam sa vad ca si psycho pana unde duce inlantuirea de linkuri, dar m-am incurcat si m-am resemnat. e chiar asa de greu sa citit toate posturile inainte sa scrieti ceva?
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 07-02-2006 18:04:42 |
|
|
|
no_ring_girl a scris:
alina a scris:
shukar a scris:
vrajeala  |
reallly  |
oricum ai ras ca proasta ( ) deci poti fi considerata blonda oricum. sau poate ai un motiv bun pentru care ai ras? |
shut the f**k up!!nu te-a bagat nimeni in seama ok? si nu te mai lua aiurea de oameni cand nu stii despre ce e vorba...am ras de numele threadului in sine da nu stiu care e mai blonda dintre noi 2 
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 07-02-2006 20:12:45 |
|
|
|
frate, eu m-am cacat pe mine de ras cand am vazut numele thread-ului. sincer, gluma mai buna ca asta n-am pomenit. diana, u fucking rule, girl!
alina, impusca-te!
|
|
| 07-02-2006 21:12:49 |
|
|
|
dupa tine..hai gata ca nu mai am chef sa ma mai cert inca o data cu tine
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 07-02-2006 21:42:45 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |