emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: alexutza_84
|
|
|
Nu am observat pana acum,dar cand mi s-a parut chiar am zambit si sunt super fericita. oameni,emo nr1 se refera la ce cred eu ca se refera? hai ca ma spus tot cu asta. 
_______________________________________ I.R. sorrow...
|
|
| 18-01-2006 11:48:30 |
|
|
|
wow pinky...si la ce crezi tu ca se refera?
_______________________________________ Take your wings outside, you can't fly in here!...
|
|
| 18-01-2006 16:51:34 |
|
|
|
nu zic.ca e la mintea cocosului.si am facut un thread despre asta 
|
|
| 18-01-2006 18:00:48 |
|
|
|
pink_sucks a scris:
nu zic.ca e la mintea cocosului.si am facut un thread despre asta  |
Da....vedem ca ai facut un thread pentru asta....si da...daca te gandesti ca e o melodie pentru fani....da...este....nu-i asa ca e mijto? ...nu stiu cati si-au dat seama la lansare de faza asta...dar mie imi place foarte mult ideea. Hai sa facem un thread despre sosetele mele cu DOUA dungi rosii. Stii cat de mijto sunt? Pierdusem una dupa revelion si i-am pus pe toti sa o caute. Am recuperat-o dupa o saptamana fix, da a meritat efortul ....
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 19-01-2006 11:03:43 |
|
|
|
hai mah.ca pun pariu ca jumatate inca nu a realizat...
|
|
| 19-01-2006 19:33:25 |
|
|
|
bai, da' mie nu mi se pare ca e chiar atat de complicat incat ca nu iti dai seama...wtf... 
si tot nu inteleg de ce ne trebuia topic special pt melodia asta...nu se putea vorbi la "melodia preferata" sau ceva? zic si io...
_______________________________________ Take your wings outside, you can't fly in here!...
|
|
| 19-01-2006 20:06:01 |
|
|
|
bai aleca..crede-ma.tie nu ti s-a intamplat sa asculti o melodie fara sa-i dai atentie?...adik..ma rog
|
|
| 21-01-2006 10:47:41 |
|
|
|
doamne am scris "bai'..scuza-ma 
|
|
| 21-01-2006 10:49:10 |
|
|
|
mai cristina... ("mai" e mai frumos ca "bai" ) eu nu cred ca poti asculta o melodie de 20 de ori si sa nu iti dai seama... una e sa asculti o melodie o data in treacat si alta e sa zici ca est fan emil asu mai stiu eu ce si sa nu fii atent la o melodie...de ce mai asculti daca nu esti atent?faceti diferenta intre a auzi si a asculta...
|
|
| 21-01-2006 15:08:39 |
|
|
|
  nu ma vrut sa scriu bai. pur si simplu se intampla sa nu fi atent.sau sa stii se zice ala si sa nu pui cap la cap.e o kestie ciudata.si oricum emo nr1 am ascultat-o doar de cateva ori inainte,si atunci cand am ascultat in sf cap coada albumul....mi-am dat si eu seama....ma rog.hai ca-s obosita si cam aberez
|
|
| 22-01-2006 10:52:09 |
|
|
|
Intrebare pentru EMILI: O chestie interesanta legata de piesa asta, Emo no.1 ... faza cu telefonul, la final ... seamana fff bine cu o faza de pe piesa Game Show de la Mad Caddies ... la fel, suna tipu` si cu o vocea d`aia deprimata o intreaba daca vrea sa mai iasa impreuna si chestii si aia ii inchide telefonul 
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 26-01-2006 17:17:05 |
|
|
|
Mie imi place faza cu "nu am ce cauta cu un ratat si cu prietenii lui depravati...de cate ori ascult cu prietenii mei...ne regasim cumva in cuvintele astea Si tu te referi la Luni, Marti sau Joi bah Rain.. da te inteleg, esti euforic la faza cu bulitinu' 
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 26-01-2006 23:31:16 |
|
|
|
da mey ... damn it, am facut asocierea intre faza cu tel`ul si emo de aia am gresit ... hahaha ... anyway, astept un raspuns de la Stoi sau Sorin, ca am vazut ca ei mai intra pe forum ...
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 27-01-2006 00:52:47 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |