emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: dala
|
|
|
mai daca el stia ca nu vrea sa mai stea, sau ca se duce sa se uite la film ...dc te-a lasat sa te certi cu mama ? sau nu shtia ca te certi cu mama sa ieshi ...aici cred ca e vb de o neintelegere mai mult decat "a fi dispus sa faca ceva sau nu" sorry ca iar m-am bagat ...lord psy 
_______________________________________ "yeah i'm just a teenage dirtbag baby..."
|
|
| 04-01-2006 20:42:58 |
|
|
|
paraseste-l. sau macar ameninta-l cu asta
_______________________________________ confetti...
|
|
| 04-01-2006 20:45:36 |
|
|
|
haha... acum,...serios vorbind....si eu am de multe ori impresia asta pe care o are si pink_sucks....adica..ok ...sunt de multe ori draguta cu toata lumea ca asa m-am obisnuit si mi-e nu stiu cum sa ii zic unuia ceva gen"stii ba,du-te-n ****matii ca nu am chef/timp sa te ajut"...si sunt ok tot timpu..pe cand multi altii nu fac niciodata chestia asta..nu ca as vrea sa fiu ajutata sau pupata'n cur sau ceva...dar.....e aiurea...
|
|
| 04-01-2006 21:02:09 |
|
|
|
asta inseamna sa fi om bun ...adik sa treci cu vederea multe chestii ...se mai umple paharul...da un pik pe dinafara ...ne razbunam pe cine nu tre...ne trece o perioada ...pe urma profita iar aia care nu merita .....shi se mai umple paharul...and so on ... e cu circuit inchis asta .... tre doar sa ne obishnuim cu ideea si doar in cazuri extrem de rare situatia e fericita ...d'aia se zice ca daca in mom mortii poti zice ca ai 5 prieteni ...poti muri fericit... aia 5 ...sunt aia care te ajuta cand ai nevoie...shi pe care nu te-ai razbunat cand s-a umplut paharul din nou eu .... da psy nu se supara ca "psycho good"
_______________________________________ "yeah i'm just a teenage dirtbag baby..."
|
|
| 04-01-2006 21:14:23 |
|
|
|
Psycho a scris:
paraseste-l. sau macar ameninta-l cu asta |
no way!!!! cred ca tre' sa fiu "SEXY SI REA"          
_______________________________________ I.R. sorrow...
|
|
| 04-01-2006 21:16:09 |
|
|
|
psycho e chiar tare la faza asta .... a zis 3 cuvinte shi din suparata a ajuns sa se tavaleasca pe jos de ras ....tare!=D
|
|
| 04-01-2006 21:18:32 |
|
|
|
da ...fato.va iubesc.multam..las' ca vad eu ce fac .hi hi hi.dej stiu .hi hi hi "da,secsi si rea..."
_______________________________________ I.R. sorrow...
|
|
| 04-01-2006 21:28:08 |
|
|
|
dr. adrian, ajutor! de luni ma trezesc din nou la 7 fara si ma duc la scoala...
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 07-01-2006 20:49:36 |
|
|
|
aiki am nev de ajutor mai rau ca tine ...eu ma trezesc la 5 juma ...cel tarziu sa ma duk la scoala... dar am gasit solutia ....pleaka ai mei ...shi eu bag somn ...ca sunt a 12a, nu o sa ma pot concentra daca nu dorm suficient
|
|
| 07-01-2006 21:41:44 |
|
|
|
sunt deprimata ca tre sa invat muuult pt teze...save me, doc!
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 07-01-2006 21:43:55 |
|
|
|
fazfaz a scris:
sunt deprimata ca tre sa invat muuult pt teze...save me, doc! |
aici te pot ajuta eu pentru ca am fost in situatia ta...sry psy ca ma bag da..imi place sa ma fac de folos pe-aici..deci...incearca in primu rand sa-ti faci timp si pentru tine...10 min macar de ''respiro'' dupa care iti reiei acctivitatea...si incearca sa imbini utilu cu placutu
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 07-01-2006 22:06:50 |
|
|
|
a, nu asta e problema... nu ca stau prea mutl cu capul in caiet ci ca nu imi vine sa ma apuc.. imi fac prea mutl timp pt mine... dar apreciez 
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 07-01-2006 22:46:39 |
|
|
|
cine ma ajuta si pe mine sa opresc timpul? din multe multe motive.. si mai vine si sesiunea...

_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 07-01-2006 22:58:44 |
|
|
|
inchide-te in camera si urla 2 min si ai oprit timpu (sau ti se pare)
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 07-01-2006 23:35:40 |
|
|
|
stai in pat cu lumina stinsa uita-te in gol si incearca sa nu auzi nimic decat ritmul linistii de jur imprejur....
|
|
| 07-01-2006 23:36:51 |
|
|
|
apasa pe stop 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 07-01-2006 23:38:09 |
|
|
|
aaaaa......tre sa ma apuc sa invatz pt. teza d la istorie...nuuuu (((
|
|
| 08-01-2006 00:35:53 |
|
|
|
sfaturile voastre au fost ineficiente. Altceva? 
_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 08-01-2006 02:15:16 |
|
IM
Membru Mesaj Privat
 Din: Pitesti
Inregistrat: 29-11-2005
Postari: 93
|
|
hmm..ma gandeam sa dau si io un sfat ..d fapt nu e sfat...finally...d c invatati?adica...cititi d maxim 2 ori cu atentie si la teza aberati si iese bine..la mine iese ffffff bine...i`m proud!oh oh oh ; 
_______________________________________ De oameni ma separa toti oamenii.
|
|
| 08-01-2006 02:42:17 |
|
IM
Membru Mesaj Privat
 Din: Pitesti
Inregistrat: 29-11-2005
Postari: 93
|
|
sau puteti abera direct ...dar nu va recomand :|
_______________________________________ De oameni ma separa toti oamenii.
|
|
| 08-01-2006 02:49:06 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |