emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: just_a_girl19
|
| Autor |
| Mesaj |
Pagini: 1 2 3 4 ... 10 |
|
|
|
Eu sunt o persoana fericita si logica. Daca vreti sa va spuneti vro suparare aici, o sa va arat prin motive foarte logice ca e o mare prostie si ca n-are nici un rost sa existe tristete-n viata. (ma rog, sa zicem like 90% din cazuri, ca daca v-a murit cainele sau ceva, asta e, shit happends).Threadul asta e pe bune, chiar am abilitati de genu asta.Try me.I make people happy.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 01-01-2006 22:22:10 |
|
|
|
9595 te invata ce sa faci... Dr. Adrian Manolescu in rest promit sa nu mai fiu offtopic pe aici 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 01-01-2006 22:23:37 |
|
|
|
eu sunt deprimata ca va trebui sa ascult radio cateva ore bune in urmatoarele zile, cum casetele mele is imprumutate pe la cineva si am doar vama veche-vama veche si cocktail verde care nu stiu de ce se aude ingrozitor la walkmanu meu deci nu se poate asculta. si o sa stau 10-15 ore pe drum/prin gari. da chiar, adistule, imi iei si mie 4 baterii din-alea bune(nu la 5 mii bucata) AA pentur walkman maine? mi-e lene sa-mi iau singura.
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 01-01-2006 22:26:37 |
|
|
|
hmm parca sunt paginile alea din finalul unei reviste.. sau pe site-uri pt adolescenti.... ... dar voi apela la serviciile doctorului cand voi avea nevoie.. si pun pariu ca voi avea nevoie sometime.. plus, ca sa imi fac si mie reclama.... : interpretez vise.. cine doreste..
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 01-01-2006 22:28:32 |
|
|
|
eu il visez pe adist-n pat cu mapa mea roz. sa fie un semn?
|
|
| 01-01-2006 22:29:55 |
|
|
|
solutie: culca-te, nu esti nevoita sa asculti ceva tot drumu. Sau imprumuta un mp3player ceva.. Sau poti scrie telenovele amuzante gen "mapa roz". Oricum iti voi lua bateriile daca ma trezesc/trezesti maine pana in 12.
|
|
| 01-01-2006 22:30:02 |
|
|
|
te trezesc eu . ajung pe la 9-10 acolo. erm. bine. pot sa-ti imprumut mp3payeru? 
|
|
| 01-01-2006 22:31:59 |
|
|
|
io ma simt foarte, foarte lonely si ca sa imi treaca starea asta, am nevoie de nishte bani pe care nu ii am. ce fac?
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 01-01-2006 22:35:05 |
|
|
|
touche 
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 01-01-2006 22:35:24 |
|
|
|
of.. la naiba.. radeam de ce a zis fen... nu de ce a scris zuza.. off.. vreau buton de edit 
|
|
| 01-01-2006 22:36:41 |
|
|
|
damn si io care am dat o replica la ce a zis fuzzy crezand ca e vorba de mine. ma rog, psycho astept solutia.
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 01-01-2006 22:37:55 |
|
|
|
Fen a scris:
te trezesc eu . ajung pe la 9-10 acolo. erm. bine. pot sa-ti imprumut mp3payeru?  |
ok, i guess e bine, voi veni la tine.dar sa zicem 10 cel devreme. dar nu mp3player, ca n-o sa ne intalnim cateva zile si nu pot renunta la my baby atata timp.
|
|
| 01-01-2006 22:38:09 |
|
|
|
ZuZa a scris:
io ma simt foarte, foarte lonely si ca sa imi treaca starea asta, am nevoie de nishte bani pe care nu ii am. ce fac? |
te pui pe munca. exemplu: faci si tu ca fen o revista si te chinui sa o vinzi.
|
|
| 01-01-2006 22:39:01 |
|
|
|
ma pun pe munca? ai innebunit? chestia cu revista e o investitie pe termen lung. mie imi trebuiesc banii aia in viitorul apropiat.
|
|
| 01-01-2006 22:40:55 |
|
|
|
eh... daca vine vorba de bani nemunciti vreau si eu 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 01-01-2006 22:44:53 |
|
|
|
nu e vorba de nemunciti, da' tre sa scot bani intr-un interval de timp relativ scurt. Psycho te asteptam.
|
|
| 01-01-2006 22:48:35 |
|
|
|
bani multi?? altfel, cheta always helps 
|
|
| 01-01-2006 22:51:32 |
|
|
|
yeah destul de multi, ca altfel mi-as exersa mana la cheta.
|
|
| 01-01-2006 22:55:49 |
|
|
|
eu pot rezolva chestii asa logice si sentimentale, nu probleme materiale serioase. Daca as putea sa plantez si eu un copac in care cresc bani ar fi ceva... dar nu se poate.
|
|
| 02-01-2006 00:16:30 |
|
|
|
ok, vorbim pe mess.
|
|
| 02-01-2006 00:21:34 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |