emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: alina_laura
|
|
|
nu imi pasa la capitolul asta.. hai sa nu generalizam si sa o dam in diverse.. asta e cu totul alta discutie.. si nu am vrut sa sune asa. stii la ce ma refeream
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 02-02-2006 17:32:11 |
|
|
|
http://sfaturiortodoxe.ro/_drumul.htm asta e la oameni.... animalele nu au suflet ca daca ar avea ar avea si ele tot felul de zeitati.. 
_______________________________________ religia nu-mi permite sa mananc portocale :|
|
|
| 02-02-2006 17:42:24 |
|
|
|
nu mi se pare un argument valabil!... ... acuma vad la ce e buna logica dintr-a noua! eu te intreb ce crezi tu, nu sa cauti pe net chestii din astea.. cum sa nu aiba suflet.. spirit, ceva?
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 02-02-2006 17:52:35 |
|
|
|
ala era raspunsul din perspectiva religiei crestin ortodoxe.... logica dintr-a noua ca si toata logica se bazeaza pe o chestie ce nu poate fi demonstrata si este acceptata ca adevar... in acest caz existenta lui "The Big Boss" .. daca acceptam existenta lui atunci el ar fi prezent in toate lucrurile si implicit si in animale daca nu .... atunci e chiar naspa..... 
_______________________________________ religia nu-mi permite sa mananc portocale :|
|
|
| 02-02-2006 17:59:33 |
|
|
|
oricum noi am dat raspunsurile astea cu "perspectiva religiei ortodoxe" deoarece tu erai f mandra cu patania cu profa ta de religie...
_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 02-02-2006 23:12:10 |
|
|
|
a well nu o bagati in seama pe ea.. aia era un detaliu. ideea era ca a lasat-o in ceata PANA si pe ea.. nu ca tre sa ganditi ca ea. ok deci nimeni nu stie
|
|
| 02-02-2006 23:34:16 |
|
|
|
eu bat apa in piua...daca e profa de religie nu inseamna neaparat ca e...in touch with god and the universe..inseamna doar ca nu stia ce sa faca cu viata ei, si era urata cand era mica si mama ei a convins-o ca ar trebui sa fie profesoara...si nu d orice fel ci de religie...tocmai ca unii sa inceapa sa ii puna intrebari de tot felul si ea sa se prefaca k stie pardon de cacofonie...si eu cred ca stie...dar nu credea ca la varsta ta mai poti pune o astfel d intrebare..
_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 02-02-2006 23:47:50 |
|
|
|
mie mila de oamenii astia, mai ales de profii de religie. Normal ca Dumnezeu nu exista, dar ii admir pe cei care isi dedica viata unui principiu, unei idei, si au trairi pure...orice religie ar avea ei. NU suport insa profii si profele de religie, care sunt cei mai lameri pentru ca nu pot sa dezbata cu tine...dar pot sa refuze cu incapatanare sa te asculte( cum facea profa noastra care plangea si fugea din clasa). Astia-s oameni slabi de inger...Preotii sunt chiar motherfuckeri, asculta death sau black sau metal, sunt foarte destepti si sunt ashi in dialectica...niciodata nu o sa castigi impotriva lor....
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 03-02-2006 01:29:43 |
|
|
|
proful meu d religie din clasa a 12a a ramas mut cand i-am spus ca nu vreau sa fac religie. Prima oara. Apoi a avut o incercare stupida de a se impune. Iar eu am acceptat NUMAI sa stau la orele lui. Apoi am decis ca a fost o alegere buna, dat fiind faptul ca era chiar o chestie amuzanta sa il vezi cum incearca sa duca o discutie in contradictoriu si tot ce are ca sa se apare e o carte, pe cand tu ai pe restul. Si gandirea. yup, good people..too bad they dont use the...what do they call it... oh yeah...BraiN 
|
|
| 03-02-2006 02:09:16 |
|
|
|
Gaftoni a scris:
Normal ca Dumnezeu nu exista, dar ii admir pe cei care isi dedica viata unui principiu, unei idei, si au trairi pure...orice religie ar avea ei. |
ce te face sa crezi ca e normal ca dumnezeu sa nu existe? chiar si stiintific s-a aratat ca a fost nevoie de o forta creatoare . Nu trebuie pusi in aceeasi oala toti profii de religie si toti preotii , unii dintre ei sunt oameni care gandesc cu adevarat........
|
|
| 03-02-2006 09:16:00 |
|
|
|
am zis ca toti preotii sunt cool si destepti. Profii sunt aia care nu au curaj sa ajunga preoti. Si daca ai fi citit ca lumea lucrari de fizica sau astronomie ai fi vazut ca este deja explicata forta aia....pana si pe exitmundi....
|
|
| 03-02-2006 11:40:56 |
|
|
|
morepillz a scris:
proful meu d religie din clasa a 12a a ramas mut cand i-am spus ca nu vreau sa fac religie... |
dude si u ai facut religie cu nenea ala mare si gras cu barba? care acuma mai nou e si preot? funny guy...nu-l baga nimeni in seama nush de ce te-ai agitat sa te contrazici cu el...astia de la mine din clasa cand il vad ca intra striga "batman,batman!!" dupa el si el nu se supara....but still.,. e de treaba omu' si nu ne bate la cap cu discutii religioase si la ora lui merem in mambo sau ne copiem tema la chimie 
_______________________________________ You are stepping on my paws!!
|
|
| 04-02-2006 01:39:00 |
|
|
|
Noi am facut cu profesori multi de religie, dar s-au lasat de meserie..toti pe caz de boala... am avut un preot 5 luni si era genial...chiar nu aveam cum sa ne luam de religia lui. Mai tarziu citind Aristotel am realizat ca folosea aceeasi dialectica.. stiu destui tipi la Teologie...beau, fumeaza, se imbata si alearga in bikinei prin Vama ( ask ciorapelu nuclear) , fura adidasi si ii vand ca sa isi ia tigari si asculta death, black etc....deci nu sunt lameri, urmaresc un principiu...ei cred in ideea de Dumnezeu, nu de Dumnezeu..nu stiu daca m-am facut inteles...poate daca ati citi Dostoievski.. oricum preotii sunt kickass... 
|
|
| 04-02-2006 18:42:02 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |