emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
Lista Forumurilor Pe Tematici
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login

CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie.ro:
bestiuta_2006
Femeie
20 ani
Bucuresti

cauta Barbat
18 - 25 ani
emilrulz / Discutii libere despre E.M.I.L. / PRESA despre Rom Fum si Vanilie Moderat de BigMotherfucker, donnie_darko, stoi_182
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4 5 ... 11
St. Jimmina
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 11-08-2005
Postari: 22

Gaftoni a scris:

road_runner a scris:

futui k nu pot sa o pun

Esti sigura ca te referi la poza?
Bah io nu intzeleg, articolul ala pus de Big Motherfucker e de bine sau de rau? Si ce are copilul ala cu tigaile bah frate?

e de cel mai bine posibil... mie mi s-a zburlit pielea pe mine cand l-am citit. am xeroxat ziarul si l-am pus pe birou

20-12-2005 15:47:55

fazfaz
Membru
Mesaj Privat

Din: bucuresti
Inregistrat: 18-11-2005
Postari: 1751
evident ca e de bine, tipul care a scris este open-minded... plus ca finalul este prea tare...

20-12-2005 17:48:49

americanidiot
Membru
Mesaj Privat

Din: City of the Damned
Inregistrat: 30-06-2005
Postari: 3032

Pinku e naspa a scris:

cred-ma,orice nu are "salam" prin titlul melodiei e muzica de depravati ptr ei.

salam, peste, minune, guta, vijelie...

aveti careva articolu despre emil din apropo tv? ca parca zicea cineva pe forum ca s-a scris despre ei

22-12-2005 19:07:35

elena
Membru
Mesaj Privat

Din: constanta
Inregistrat: 19-11-2005
Postari: 36
eu il am

22-12-2005 21:18:44

stoi_182
Moderator
Mesaj Privat

Din: Bucuresti
Inregistrat: 28-06-2005
Postari: 384
primul "scan" pus de mine mai sus e din apropo TV

23-12-2005 01:07:55

road_runner
Membru
Mesaj Privat

Din: Constanta
Inregistrat: 26-06-2005
Postari: 776
pai scaneaza-l si pune-l aici damn si cand am fost la tine am uitat sa-ti zic sa mi-l arati si mie

23-12-2005 01:10:40

Gaftoni
Membru
Mesaj Privat

Din: Mama
Inregistrat: 01-09-2005
Postari: 1571
dap l-a cumparat matusa-mea numai pentru articolul asta. Nici acum nu intelege de ce apar mai multi baieti cu acelasi nume :EMIL

23-12-2005 10:00:42

ZuZa
Membru
Mesaj Privat

Postari: 3524
io nu vad sa citesc nimic din articolul din curentul, damn tre sa imi iau ochelari sau ceva.

23-12-2005 12:14:11

americanidiot
Membru
Mesaj Privat

sar'na pentru lamuriri & stuff

23-12-2005 16:47:19

elena
Membru
Mesaj Privat

azi am fost la diverta si cand am iesit mi'a dat o revista in care scrie ceteva randuri si despre EMIL

23-12-2005 18:59:22

fannyflint
Vizitator

ce revista? duh!

23-12-2005 19:20:51

americanidiot
Membru
Mesaj Privat

revista sau pliant de ala publicitar? scaneaza si tu sau fa-i poza sau ceva

23-12-2005 19:30:08

elena
Membru
Mesaj Privat

de scanat....nu ma pricep, da ii fac o poza si o rog pe road_runner sa o puna aici, eu nu prea stiu

23-12-2005 20:42:40

ZuZa
Membru
Mesaj Privat

si scria de bine sau de rau?

23-12-2005 21:05:04

Fen
Membru
Mesaj Privat

Din: Bukresh
Postari: 1716
Extratereştrii merg iarna la...lansarea noului album E.M.I.L., intitulat “Rom, Fum si Vanilieâ€Â?, ce a avut loc pe 19 noiembrie in club Preoteasa. ÃŽn jur de 1100 de persoane au fost prezente pentru a susţine formaţia, numărul lor depăşind aşteptările tuturor. Caldură mare, pogo, alcool, mult fum si muzică. Unii consideră că a fost cel mai mare concert pus pe scenă de o trupă underground, alţii că nu a fost cine ştie ce. “Să sperăm că e doar începutul unei noi mişcări.â€Â?, au zis cei din formaţie după ce s-a terminat.
După mai bine de un an de la anunţarea faptului că materialul nou este gata, acesta poate fi găsit in magazine. Sare în ochi datorită copertei, care este cât se poate de personalizată, având poze cu şi despre E.M.I.L. Făcute în ultimii 5 ani, şi tot conţinutul(versuri, mulţumiri, etc) este scris de mână de către unul din membri. Cuprinde 14 piese deja devenite clasice printre lumea care merge la concertele lor, sau care folosesc programe Peer2Peer, unde versiuni mai vechi ale acestora au apărut încă din iarna trecută, când albumul se numea “Noi doi împreună separatâ€Â?. De ce s-a schimbat numele? Pentru că a fost ales acum un an şi jumătate, când a fost terminat, şi între timp cei din formaţie s-au plictisit de el. “A fost firesc sa cautam un alt nume, un nume care sa simbolizeze atat atmosfera albumului cat si “noul inceputâ€Â?. Albumul “Rom, fum si vanilieâ€Â? este ghid al farmecului vietii, un dictionar de sentimente al unei generatii ignorate. Albumul contine 14 povesti despre gustul de Rom la apusul soarelui, despre noptile pierdute in Fum si diminetile cu gust de Vanilieâ€Â? a declarat Stoi, chitaristul trupei, intr-un interviu acordat după lansare. Despre efectul avut asupra lor datorită prezenţei albumului pe net a zis că “Popularitatea trupei a fost categoric influenţată pozitiv de faptul că materialul a existat pe internet. Oamenii care ştiau la fiecare concert versurile de la toate melodiile noastre aveau albumul downlodat de pe internet. Vânzările de albume în schimb, cred că vor fi influenţate negativ de acest fapt.â€Â?  ÃŽn săptămâna ce a precedat concertul, membrii formaţiei au putut fi văzuţi în fiecare zi la televizor sau ascultaţi la radio, pentru a compensa lipsa promovării primului EP, “Cocktail Verdeâ€Â?. Fireşte că au fost faze mai mult sau mai puţin memorabile, mai mult sau mai puţin plăcute.
“Cea mai plăcută fază a fost la o emisiune matinală unde am făcut playback pe melodia “Da Vreiâ€Â?. Barbu cânta la carje, Sorin la o lingură, eu ma suisem pe o canapea de piele, Gabi era atent la gesturile mai mult sau mai puţin obscene ale lui Vali Rudolf (care se afla in spatele camerelor) iar Piti era pierdut total şi descoperea contra-timpul…Cea mai naşpa fază a fost la o emisiune unde ni s-au dat şi intrebările şi răspunsurile înainteâ€Â?
Cum a afectat lansarea viitorul formaţiei, popularitatea şi succesul lor rămâne de văzut. Poate chiar
au creat un precedent pentru formaţiile de gen, cum sperau, sau poate au rămas la fel. Cert este că un asemenea eveniment nu poate trece neobservat, iar albumul nu îşi permite să fie un eşec.
“Trebuie să cântăm în continuare peste tot în ţară, să avem stand de merchandise şi să încercăm să ne educăm publicul să îşi cumpere CD-ul original. Şi asta nu pentru a ne îmbogăţi pe noi ci pentru a ne crea condiţiile de a scoate şi alte albume pe viitor, deoarece o trupă care nu vinde discuri nu poate fi în interesul vreunui producător, indiferent de cât de buni sunt sau ce studii muzicale superioare au.â€Â?

www.oricum.ro

23-12-2005 21:12:22

ZuZa
Membru
Mesaj Privat

wow cool, cine a scris articolul asta? fen pastreaza-mi si mie o copie a numarului asta :P

23-12-2005 21:28:57

road_runner
Membru
Mesaj Privat

asa mi-a trimis elena pozele da nu se vede clar scrisu da totusi sa le pun

23-12-2005 22:03:32

road_runner
Membru
Mesaj Privat

si asta

23-12-2005 22:04:50

elena
Membru
Mesaj Privat

thanks road_runner

23-12-2005 22:08:50

stoi_182
Moderator
Mesaj Privat

Postari: 384
sau asa...

23-12-2005 22:14:22

Pagini:  1 2 3 4 5 ... 11  
Mergi la
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum

Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!