emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: bestiuta_2006
|
|
|
nu..nu... ma refeream la oameni care nu aveau nici o treaba..si care merg in discoteca si..asa mai departe...cum sunt colegele mele de camera...
_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 30-08-2006 20:39:51 |
|
|
|
st_jimmj: brb st_jimmj: ma duc sa iau paine st_jimmj: because that's my business, that's what i do
deci asta este treaba domnului tudoran da?...   
_______________________________________ ctc si zalee .. da da , asta e smecheria
|
|
| 08-11-2006 20:04:14 |
|
|
|
Domnul tudoran in timpul liber!! in rest treaba lui e treaba lui!! Apropo tu nu ai fost sa cumperi niciodata paine??

_______________________________________ ......disco sucks......
|
|
| 11-11-2006 18:45:37 |
|
|
|
in timpul liber poate cumpara paine. in rest este profesionist 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 12-11-2006 00:44:37 |
|
|
|
si dk as zice ca sunt atat de egoist incat nu`mi pasa de ce cred altii de ce mesaj transmit sau nu ei ... cat timp eu stau aici singur, cu mine , si cu amintiri de 1data cu ... nevermind .. si ma simt bine ascultand muzica lor ? well .. da ... mesajul este ... "ala care este" ... sau nu dar pana la urma .. cine drq are nevoie de un mesaj ? era o faza ... nu`s cat mai tin eu minte ... si de la cine ... ca a numi ceva insemna clar sa distrugi acel ceva deci ... doar visati ... e super ... in ultima vreme dorm 14 ore ++ nitee )
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 12-11-2006 04:50:58 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |