emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: rroxxy
|
|
|
ia zi-ne mircea, care e faza? eu am comentat numai ce a postat frac-su lu' bebe. si-a uitat "saracu'" steaua norocoasa la alina acasa, a zis despre alina ca e "super prieten" pentru ca nu i-o gaseste (de parca era vina ei ca el n-are grija de lucrurile lui)... apoi i-a zis alinei ca pe thread-ul cu intamplari penibile e cam confuza si ea l-a facut praf si a comentat id-ul lui care vezi dom'le nu trebuia sa fie asta care este pentru ca arata cat sufera, marele punkist (p-asta cu punkistu' am zis ca n-o inteleg). si la sfarsit a comentat aici ca a ajuns la menopauza. pana la urma fiecare l-a jignit pe celalalt... n-am zis decat ca, asa cum a scris si silly, pentru ca va cunoasteti puteati sa va certati pe mess.
matei, am zis mai sus de persoanele care nu se suporta... oamenii cu care m-am certat pe aici nu au figurat niciodata in lista mea de messenger (in afara de tine - care nu ma suporti).
doru (ca am inteles ca asa te cheama) invatat sa pui cratimele alea unde trebuie. nu e valabil numai pentru tine (mircea, ai inteles? ) dar numai tu dai bacul, numai pentru tine conteaza cum scrii...
PACE!
|
|
| 26-06-2006 11:30:02 |
|
|
|
invata*
bebe, vreau si eu negrese, mai! cere-i reteta. pe bune!
|
|
| 26-06-2006 11:32:14 |
|
|
|
ideea de baza e ca nu trebuia postata discutia pe forum...iar doru nu e prima data cand greseste..fata de Alina,,de mine si de altii..toata discutia a degenerat...eu propun sa o lasam balta..toti..si eventual chiar sa fie sters totul
_______________________________________ 182....feel the music...
|
|
| 26-06-2006 11:34:13 |
|
|
|
mooama..da chiar era o cearta improtanata.. si era greu sa ne dam seama despre ce e vorba mircea..ai 22 de ani, si il cunosti pe doru..asa ca de ce te agiti? 
mhm... si eu vreau niste prajituuuurrrriiiii 
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 26-06-2006 12:01:43 |
|
|
|
si daca il cunosc tre sa ii accept fazele de prostie?
_______________________________________ 182....feel the music...
|
|
| 26-06-2006 12:04:28 |
|
|
|
cosmina nici nu ma asteptam sincer sa fii de partea mea...si nu e un razboi in care ne impartim in 2 tabere...pro doru si contra doru..deci incetati...si nu eu am deshcis discutia ci super magnificul doru in momentul cand a postat discutia...
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 26-06-2006 12:52:19 |
|
|
|
 da mircea.. trebuie sa i le accepti... sau trebuie sa nu te ataci la fazele astea.. mai ales daca stii ca e prost si cum mai e... 
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 26-06-2006 13:12:47 |
|
|
|
Rain care este: plm ... tipele la instr de suflat sunt ... amuzante in cel mai bun caz me: hey Rain care este: well Rain care este: no offence dar Rain care este: nu`s Rain care este: they make a funny face me: doamne me: incepi ca gaftoni Rain care este: sorry Rain care este: stiam eu totusi ca e o leg speciala intre mine si el )
asta in cazul in care aveai dubii in ceea ce priveste sentimentele lui rain fata de tine,gaftoni 
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 03-02-2007 00:00:29 |
|
|
|
duuaamne ... a fost o gluma macar momentul ala era happy ... ca dupa ...
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 03-02-2007 00:50:48 |
|
|
|
bitch... u DO wanna fuck me! Da asa lu Alina ii marturisesti penalule da am trecut pe langa tine pe strada la Unirea nu m-ai observat...erai gelos ca eram cu alt tip... nu stii sa ma pretuiesti 
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 03-02-2007 01:42:59 |
|
|
|
bah faceam trafic cu chestii ilegale ... porturi de IR pt al meu mobil obosit dar draga, dc nu ai zis nici tu nimic ? ma lasi asa ... pierdut in mijlocul trotuarului 
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 03-02-2007 01:46:41 |
|
|
|
I feel so unloved and abandoned 
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 26-07-2007 21:33:11 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |