emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: FruMuShiKa
|
| Autor |
| Mesaj |
Pagini: 1 2 3 4 ... 14 |
|
|
|
ok ... in principiu aici se posteaza "perle" din discutiile de pe messenger ... presupun ca fiecare mai scoate cate una ... am sa incep eu cu una:
happyme_r: era sa prind si un batz de toba happyme_r: da ... happyme_r: damn Fen Pharell: happyme_r: a trecut pe langa capu` meu happyme_r: Fen Pharell: eu am 2 bete de-a lu piti Fen Pharell: piti are betele mari. si lungi si groase
suna prea tare, nu m`am putut abtine 
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 21-11-2005 02:16:34 |
|
|
|
chiar le are. daca nu ma crezi vino cu aparatu foto sa vezi cat sunt pe langa betele mele. 
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 21-11-2005 02:19:49 |
|
|
|
eu am un blue stick de la vantu-spook. e cam rupt in varf da' tot il vand. incep licitatia de la 1$. 
|
|
| 21-11-2005 02:35:51 |
|
|
|
. da l-a atins vantu. ar trebui sa-l pui undeva la pastrare. vantu are o mecla adorabila cand canta franco, la inceput. he looked so stoned.
|
|
| 21-11-2005 02:38:25 |
|
|
|
cred ca e cam greu sa gasesti chestii ontopic pt thread`ul asta nuh ? hai mai, straduiti`va stiu ca puteti 
|
|
| 21-11-2005 02:40:29 |
|
|
|
oau, oau, am ocazia sa scriu aici al 666-lea mesaj. si poate ultimu'. of... fen, liciteaza for the blue stick!  maybe he is stoned.  nite all. ah, nu ma mess-uiesc cu forumisti.
|
|
| 21-11-2005 03:21:48 |
|
|
|
nu ne iubesti. sunt dezolata. cu dedicatie.
Alii: ah nice..mai vedeam cand avea adistu la status lol Fen: nu-l am pe adistu pe lista Alii: da el e marfa Fen: este
|
|
| 21-11-2005 03:30:01 |
|
|
|
psycho: BA SUNT MARFA! psycho: BA SUNT MARFA! psycho: STIU psycho: STIU psycho:  psycho:  psycho: TE PUP! psycho: TE PUP! psycho: pa pa psycho: pa pa psycho: nu mai ma ingana!!!!!!! psycho: nu mai ma ingana!!!!!!!
_______________________________________ confetti...
|
|
| 21-11-2005 12:09:00 |
|
|
|
blooded_scar: da' chiar nu mi s epare ca stagneaza blooded_scar: really psycho Euu: da chiar nu stiu ce inseamna cuvantu "a stagna" dar psycho Euu: suna bine fraza aia psycho Euu: pare asa anti-emo blooded_scar: blooded_scar: oh god dude blooded_scar: asa sunt toti anarhishtii cu creasta mare si cu nici o carte citita blooded_scar: ca tine psycho Euu: ce frumos
psycho, n-ai vrea sa te apuci sa citeshti un dictionar? 
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 21-11-2005 14:20:22 |
|
|
|
vrei sa zici sa ma apuc sa citesc (punct) ? well, nope
|
|
| 21-11-2005 14:22:02 |
|
|
|
incercam si io. macar asa sa gaseshti noi moduri de a injura emo.
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 21-11-2005 14:35:56 |
|
|
|
hai sa-i luam cadou un DEX 
ca sa fiu ontopic... facusem o intelegere cu psycho sa facem schimb de doua borcane de sos de rosii la concert (nu am mai facut)
Cata :nu mai veni cu sos Cata : ca nu am mai gasit sa-ti cumpar Psycho : NASPA Psycho : eu am cumparat Psycho : dar ma rog..... Psycho : imi mai trebuie si mie Psycho: am unu in plus
Psycho a scris:
vrei sa zici sa ma apuc sa citesc (punct) ? well, nope |
psycho, testu minune. ca sa vedem cat ai citit... dupa modelul eu sunt euuu, continua... tu esti tu... si mai departe
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 21-11-2005 19:53:54 |
|
|
|
ba da toti aveti discutii cu sau despre mine ?
|
|
| 21-11-2005 23:44:37 |
|
|
|
da. tu esti prea marfa ca sa nu avem
|
|
| 21-11-2005 23:47:29 |
|
|
|
ne mandrim cu ele 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 22-11-2005 02:12:24 |
|
|
|

_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 22-11-2005 15:21:23 |
|
|
|
Fen Pharell: i like cappucino happyme_r: da happyme_r: ca mai toate fetele happyme_r: hahaha Fen Pharell: sunt muiere Fen Pharell: ce p**a mea
deci ... mare muiere mai e Fen ) ce ... mea ... omfg! )
|
|
| 25-11-2005 00:36:00 |
|
|
|
of of mai mai... misterele Fen... dosarele fen.
|
|
| 25-11-2005 00:37:52 |
|
|
|
that was ..... extremly funny.
|
|
| 25-11-2005 00:38:53 |
|
|
|
lol...eu stiam faza asta de muuuult...de la o prietena care s-a exprimat tot in genul asta: "sunt o doamna, ce p**a mea!"
_______________________________________ Take your wings outside, you can't fly in here!...
|
|
| 25-11-2005 00:43:10 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |