emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: Ghotyka
|
| Autor |
| Mesaj |
Pagini: 1 ... 5 6 7 8 |
|
|
|
mi se pare firesc ca uneia cu un nick de genul "okişor" şi care ăînă nu de mult asculta manele (acum doar pe la petreceri între manelişti probabil o mai face) să îi fie necesară o chestie de genul ăsta pentru a-şi aduce aminte cum înjură ea. nu înţeleg la ce-i trebuie să i se aducă aminte aşa ceva dar asta e altă problemă.
gaftoni...
e foarte interesant cum stoi, sorin, gabi sau managerul formaţiei nu a postat nimic pe acest thread (popular, după numărul de posturi).
|
|
| 04-04-2006 22:44:52 |
|
|
|
pînă*
i never read my posts before posting
|
|
| 04-04-2006 22:47:16 |
|
|
|
merci, treselle....mi-ai daruit un zambet. oricum imi place.
_______________________________________ kafka, frate !!! =))
|
|
| 04-04-2006 23:15:11 |
|
|
|
unde..... unde mi-e bierea? bierea? futu-i romana ma-siiii...   
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 05-04-2006 09:41:35 |
|
|
|
treselle a scris:
e foarte interesant cum stoi, sorin, gabi sau managerul formaţiei nu a postat nimic pe acest thread (popular, după numărul de posturi). |
sa ne luam de manelisti.
_______________________________________ Retardinho, balon de aur
|
|
| 05-04-2006 10:59:47 |
|
|
|
Si nu ma refer la cei enumerati in citat.
_______________________________________ Retardinho, balon de aur
|
|
| 05-04-2006 11:03:15 |
|
|
|
n am leusit sa-mi cumpar albumu la concert pana am fost eu dupa el...sau tirat oamenii cu tot ce aveau legat de e.m.i.l. ...si ma oftic 
_______________________________________ cad pe nisip...timpul nu-nseamna nimic..
|
|
| 05-04-2006 18:33:33 |
|
|
|
iar incepem discutia asta? acel track 15 trebuia sa fie un fel de hidden track, nu le-a iesit asa cum ar fi vrut. Asta e, se mai intampla, nu mi se pare un capat de lume. In plus baietii si-au cerut scuze pentru asta, ce mai vrei sa faca?
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 11-04-2006 10:18:05 |
|
|
|
ZuZa a scris:
iar incepem discutia asta? acel track 15 trebuia sa fie un fel de hidden track, nu le-a iesit asa cum ar fi vrut. Asta e, se mai intampla, nu mi se pare un capat de lume. In plus baietii si-au cerut scuze pentru asta, ce mai vrei sa faca? |
De ce si-au cerut scuze ? Pentru una din melodiile lor ? Mi se pare absurd . 
_______________________________________ Opriti planeta ... Vreau sa cobooor !!!
|
|
| 11-04-2006 17:38:20 |
|
|
|
aia nu e melodie. aia e o tampenie. si mie mi se pare absurd sa-si ceara scuze. daca nu le place nu trebuia inclusa pe album. daca le place e o problema. si in plus nu stiam ca si-au cerut scuze.
|
|
| 11-04-2006 17:50:52 |
|
|
|
nu e absurd sa isi ceara scuze din moment ce nu a iesit cum au vrut.
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 14-04-2006 14:38:24 |
|
|
|
eu in locul lor faceam clip la hidden tracku ala..... atunci ce mai ziceati? 
_______________________________________ da-te
|
|
| 14-04-2006 16:10:09 |
|
|
|
    atunci era un hidden video.
|
|
| 14-04-2006 16:13:28 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |