emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: Sufletzica
|
| Autor |
| Mesaj |
Pagini: 1 2 3 4 ... 8 |
|
|
|
Bai deciiiiiiii Tack15 is not cool. Chiar trebuia Sorin sa ne arate ca poate sa vorbeasca un un limbaj vulgar? Albumu asta il asculta si copiii inocenti ca mine Nevermind...... toate piesele remasterate suna mult mai bine decat cele de pe dc in afara de ramas bun, ca trompetele alea sau ce sunt suna.... naspa. But i love it! Oricum pe coperta e tomberonu cu EMIL, poza postata de mine facuta de un prieten ! I want copyrights. Kiddin` 
_______________________________________ confetti...
|
|
| 20-11-2005 10:19:33 |
|
|
|
mi se pare super bine rezlizat cdul..adica are tot ce vrei..poze&shit...si melodiile suna super bine...va trebui sa ma obisnuiesc cu numele unora..eu le aveam cu alt titlu si acum mi se pare ciudat sa se cheme "finlandeza" sau nuj mai cum...abnyway..gread job dudes...
|
|
| 20-11-2005 11:29:03 |
|
|
|
da, track 15 e naspa. ca nu toti care asculta albumu sunt de acord cu bip. dar in rest piesele suna foarte bine, mai ales fara regrete si vama vama
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 20-11-2005 12:33:58 |
|
|
|
marfa ca s-a schimbat "in vama" cu "Vama, vama" caci suna asa ca o continuare de "Vara, vara".ar fi chair genial ca la fiecare album sa fie un clisheu de genu asta.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 20-11-2005 12:52:21 |
|
|
|
dude jumatate din album il am deja...da oricum e super tareeee si pozele si trackurile si clipusrile sunt BESTIALE!! n-am cuvinte de rau
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 20-11-2005 13:50:55 |
|
|
|
Impresie : fffffffffffff. buna !  
_______________________________________ cad pe nisip...timpul nu-nseamna nimic..
|
|
| 21-11-2005 13:28:03 |
|
|
|
vreau si eu sa vad clipurile si pozele. imi doneaza careva un cdrom?
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 21-11-2005 13:31:47 |
|
|
|
aaaaaaaaaa chiar, io am siuitat ca pot sa bag cd-ul si in calculator. Unde mi-e albumul?
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 21-11-2005 14:39:15 |
|
|
|
WOW... ce revelatie  arata bine cd-ul ca atare fiindca nu e scris mai nimic pe el. si foarte inspirata ideea cu sigla aia 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 21-11-2005 20:04:40 |
|
|
|
Eu zic sa mutam si discutia despre titlul albumului tot aici. Ca se vorbeste in alt topic care n-are legatura cu asta. Mie personal imi place foarte mult, mai mult decat varianta cealalta.
Asa, cat despre album... love it. Si sunt de acord cu ce s-a discutat mai sus... de ce or fi bagat si bucatica aia in care injura Sorin? Pacat. In rest, all my respects, a iesit superb. Pozele sunt bestiale (am facut pe mine de ras cand i-am vazut atat de seriosi ), clipul e great.
_______________________________________ BabyHeadsPlantedInTheGroundDon'tMakeBabyTrees
|
|
| 21-11-2005 20:50:30 |
|
|
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa abia astept sa`l prind si eu in magazine gata,sper k a ajuns si pe aici! jeeeez...de cadn nu am mai cumpaat un album orijinal 
_______________________________________ http://retardsock.deviantart.com/gallery
|
|
| 21-11-2005 20:52:13 |
|
|
|
ceva nu e in ordine nu gasesc track 15 unde e? ori sunt eu chioara ori nebuna unde e track 15?
_______________________________________ * Verde *
|
|
| 21-11-2005 23:36:18 |
|
|
|
mie nu-mi merge clipul in winamp. why?   
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 21-11-2005 23:39:53 |
|
|
|
nici mie nu-mi merge in nimic. de la codecuri de cand mi-am formatat calcu ultima oara nu mai merg nici filmele. dar mi-e lene sa chem pe cineva
|
|
| 21-11-2005 23:43:26 |
|
|
|
mie imi merge da cu pauze, da merge da totusi UNDE E TRACK 15 
_______________________________________ * Verde *
|
|
| 21-11-2005 23:46:22 |
|
|
|
nici mie nu imi merge clipu..si...track 15..eu nu l-am asc cu winampu..eu l-am pus la dvd....incercati altfel decat cu winamp
|
|
| 21-11-2005 23:47:21 |
|
|
|
pai de fapt tu ai cumparat un cd rw si eu am venit si am sters de pe el ce era si am pus la loc doar primele 14 trackuri...
poate e hidden track
|
|
| 21-11-2005 23:48:00 |
|
|
|
da io vreau sa pot sa ascult albumul in winamp si vreau sa pot sa vad clipul in winamp. cred ca si io am probleme cu codecurile.
|
|
| 21-11-2005 23:55:01 |
|
|
|
cand asculti cdul, track 14 are de fapt vreo 8 minute. e stari amare+niste chstii de la repetitii unde nu ii ieseau melodiile lu sorin si injura(chiar mi se par relativ amuzanta faza. nu fiindca injura, desi toti injuram asa cand nu ne iese un cantec, dar. eh. ) si dup-aia e 1000 de dorinte acustic, care este. si am stricat surpriza=P.
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 21-11-2005 23:57:40 |
|
|
|
deci e hidden track... as i said...
|
|
| 22-11-2005 00:01:50 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |