emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
Lista Forumurilor Pe Tematici
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login

CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie.ro:
veronik
Femeie
21 ani
Bucuresti

cauta Barbat
19 - 24 ani
emilrulz / Discutii libere despre E.M.I.L. / e.m.i.l.-trupa comerciala??? Moderat de BigMotherfucker, donnie_darko, stoi_182
Autor
Mesaj Pagini: 1 ... 6 7 8 9
silly bAbE
Membru
Mesaj Privat

Din: brasov
Inregistrat: 25-03-2006
Postari: 1133
ok. am inteles ca ai o vasta cultura, si stii tot despre toate astea. dar incearca sa nu jignesti te rog. altceva?

30-10-2006 22:02:17

alina
Membru
Mesaj Privat

Din: bucuresti
Inregistrat: 03-10-2005
Postari: 1789
pt skinhead: oficial esti dus

30-10-2006 22:10:34

Rain
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 09-10-2005
Postari: 980
offtopic: da, inca nu sunt prea multi care stiu ce inseamna si cu ce se mananca skinheads ... acum asa de amuzament, aveam eu un cunoscut natzi wannabe cred saracu` si zpunea ca el a ascultat ... si aici vine bomba : Oi! si cica ... Oi! e natzi punk! deci ... asta pt a mai inveseli atmosfera. mama cat de retardatzi pot fi unii ??? kkt... deci ala era total terminat. skinhead, nu iti spun nume/locatzie ca sa nu il omori :P
oricum ... eu am o propunere: hai sa terminam cu infruntarile. sincer. adica eu nu am nici o treaba, dar daca sunt confruntari as in discutii ... hai sa fie pe un topic separat.
ok ... peace 2 all (nu sunt nici hippie nici hopper, doar imi place mie vorba asta ))

30-10-2006 22:50:13

Gaftoni
Membru
Mesaj Privat

Din: Mama
Inregistrat: 01-09-2005
Postari: 1571
whoaaa acum am vazut. Da eu nu vroiam sa te jignesc stapane. Si nu te consider rasist si nazist pentru ca nu ma refeream la tine si la vasta ta entitate spirituala. Iar eu absolut toti skinheads pe care i-am vazut si de la care mi-am luat-o si era sa mi-o iau aveau camasi militare. Cat despre faza cu ska, e o melodie de la E.M.I.L. care despre asta canta, pentru ca altfel si eu am intrat acum cativa ani pe wikipedia si stiam de unde vina ska, si pogo si alte cuvinte care pentru mintea mea de pustan erau ciudate. Asa ca nu o sa descopar cu uimire niciodata de unde vine ska. Cat despre Skinhead revolt si altele de gen, sunt niste mici ciupituri de istorie muzicala si atat vor ramane vreodata, dar ma bucur ca vrei sa ma trezesti sa gust adevarata muzica si mod de a fi. Numai ca nu o faci cum trebuie, desi cred ca sunt singurul care nu a sarit ca un sectant pe forumul asta impotriva ta. Eu chiar vreau sa aflu mai multe despre ce crezi tu si ai tai cheliosi, si poate altii aici nu sunt dispusi sa afle asta. Vad ca te-ai legat de ce era mai putin important in ce am spus, si pana acum doar imi adancesti convingerea ca nici tu nu stii ce vrei de la societate sau impotriva cui si a ce esti tu de fapt.

31-10-2006 00:15:38

dub-v
admin
Mesaj Privat

Din: Bucuresti
Inregistrat: 24-06-2005
Postari: 923
Gaftoni, el de la societate vrea atentie! Nu conteaza ca e impotriva tuturor sau apreciat de toata lumea, numai atentie sa fie!

A intrat pe forumul asta sa critice. Bun. Lumea i-a raspuns. Bun. Acum se discuta cu sau despre acest individ pe mai multe  subiecte din acest forum.

Dealtfel, cred ca a adoptat moda Skinhead din dorinta de a atrage atentia oamenilor pe strada, a colegilor de liceu, etc. Nu conteaza ca cei din jur se uita stramb la hainele, pierce-urile sau chelia lui. Conteaza ca el iese in evidenta in ochii muritorilor de rand ca un rebel, ca un ciudat.

31-10-2006 01:16:31

ZuZa
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 28-06-2005
Postari: 3524

Skinhead a scris:

Emil nu canta si nu v-or canta niciodata ska pentru simplul motiv ca muzica ska nu se mai canta din 71'. Poate ska-punk sau skacore, stiluri aparute de curand care sunt un fel de laba trista, sau 2 Tone, un ska din anii 80' care cat de cat prezinta dar nu e ceeea ce a fost candva.

wow ce chestie, emil nu canta ce se canta prin '71 sau '80. Mah da' asta a venit asa ca un soc pentru noi. Nimeni, absolut nimeni nu si-a dat seama ca muzica celor de la EMIL nu seamana cu aia din '71 sau '80.
Muzica se schimba, la fel ca orice alt lucru de pe lumea asta. Nu stiu de ce, am impresia ca tie nu-ti plac multe trupe nu neaparat pentru ca ar canta prost sau nu, dar pentru ca nu canta cum se canta in perioada aia '71. Nu vad logica in a incerca sa tii curentele pe loc.

Apropo, am mentionat cat de ipocrit esti?

02-11-2006 15:49:54

Rain
Membru
Mesaj Privat

bah! cut it! gataaaa!!! grrrr!!! fie ce o fi ... E.M.I.L. merg mai departe, fiecare gen merge mai departe, scenele sunt aiurea, se mai corcesc,se mai incurca, lumea merge anapoda, mai cade, mai urca ... trec anii ... scenele nu pot sa reprezinte inca in romania ... mai trec ... fiecare cu muzica lui ... se ajunge finally in 2222 la echilibru ... E.M.I.L. treceau asa linistiti pe acolo pe undeva cocotzatzi in copacii infloritzi

02-11-2006 20:04:13

Johnny256
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 03-11-2006
Postari: 2
Parerea mea e ca E.M.I.L. nu ar trebui sa devina o trupa comerciala! De fapt  nici ei nu vor sa devina comerciali! E mai bine asa... underground... doar pt cunoscatori (noi astia care mai stim cate ceva despre genu' asta de cultura)

03-11-2006 23:45:57

octavian
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 27-05-2006
Postari: 173
ce tampenie... dupa tot ce au discutat astia mai inainte sa vii si sa spui ca noi astia care stim cate ceva despre aceasta cultura...

04-11-2006 00:14:53

dub-v
admin
Mesaj Privat

Inregistrat: 24-06-2005
Postari: 923

Johnny256 a scris:

Parerea mea e ca E.M.I.L. nu ar trebui sa devina o trupa comerciala! De fapt  nici ei nu vor sa devina comerciali! E mai bine asa... underground... doar pt cunoscatori (noi astia care mai stim cate ceva despre genu' asta de cultura)

DOAMNEEEE!!!

04-11-2006 02:17:16

Pinky
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 20-01-2006
Postari: 28

Rain a scris:

bah! cut it! gataaaa!!! grrrr!!! fie ce o fi ... E.M.I.L. merg mai departe, fiecare gen merge mai departe, scenele sunt aiurea, se mai corcesc,se mai incurca, lumea merge anapoda, mai cade, mai urca ... trec anii ... scenele nu pot sa reprezinte inca in romania ... mai trec ... fiecare cu muzica lui ... se ajunge finally in 2222 la echilibru ... E.M.I.L. treceau asa linistiti pe acolo pe undeva cocotzatzi in copacii infloritzi

Pai si ce anume ai tu cu scenele din Romania?? hai sa-i intrebam pe baietii de la E.M.I.L. dak sunt sau au fost multumiti de scena de la Sala Polivalenta la concertul ala "fantoma" de la petrecerea R.T.C.!! sau de sunetul de acolo sau de luminile de acolo!
Sau hai sa mai zic ca eu in acest moment sambata 4 noiembrie, ora 4:19  de abia am ajuns acasa de la cel mai complez concert facut in Romania de catre romani la aceasi Sala Polivalenta! cu schele care se misca, cu artisti care dispar si apar din scena, decor care se schimba in numai 30-40 de secunde!! Da in Romania mai e mult de lucru dar se merge in directia cea buna! Suntem multi tehnicieni de 21 - 27 de ani care au mult de aratat! nu mai critica dak nu esti in domeniu! ca tu probabil vii canti si pleci! Nu stai sa vezi zilele de munca care se baga in montarea unei scene si in organizarea unui spectacol! Ca sa nu mai zic de faptul ca noi tehnicienii suntem cam certati cu somnul ca sa vina un plesnitor ca tine sa cante si sa injure tehnicienii ca nus' ce i-a piuit in timplul spectacolului! BA GANDITI-VA si la oamenii aia care dorm 2-3 ore pe noapte dak le dorm si pe alea ca sa poti tu sa canti 30-40 de min in conditii cat se poate ( in Romania ) de bine!!
Deci fiind tehnician chiar imi permit sa zic ca nu stii despre ce vb si ca nu stii ce inseamna sa montezi o scena!! in maxim 1-2 ani o sa ai surprize mari! Se progreseaza mult! se invata mult! se merge innainte!

P.S. :
         -Dak am jignit vreun artist care o arde pe formul asta ( in afara de baietii de la Emil care au multumit si la RTC si prin vama tehnicienilor si asta o stiu ca am fost de fata!!) (nu la microfon dar prin spatele scenei pe acolo ) imi cer scuze!!!
         -Data viitoare cand mergeti la un concert (nu in club, desi si acolo se baga munca) ganditiva la tehnici aia care sunt acolo cu cel putin 20 de ore innainte de spectacol si cel putin 5 dupa!! si poate ca ar trebui din cand in cand sa ii mai aplaudati si pe ei!!!

La spectacolul din poza s-a muncit 4 zile inainte si 1 dupa!! Si gata inchei subiectul!!

04-11-2006 05:40:09

Rain
Membru
Mesaj Privat

lol ... era vorba de scenele muzicale, ,nu de scenele la propriu (scene muzicale=grupuri de reprezentanti/fani ai unui anumit gen de muzica) ... la asta ma refeream eu ca sunt inca aiurea, nedefinite, se cearta intre ele sau in cel mai bun caz nu colaboreaza atunci cand ar trebui, etc.

04-11-2006 10:54:41

Pinky
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 20-01-2006
Postari: 28
Ok atunci sorry! ideea e ca asta nu se va definii niciodata!! plus ca poti sa spui masele muzicale!! scene sunt altceva!! oricum .... nu prea conteaza!! ideea e ca de mult voiam sa spun ce am spus pt toti astia cu impresii de artisti care habar n-au ce e aia munca, si ce e aia scena!! si plus cineva tre sa educe si publicul din Romania si pe un forum niciodata nu se va face asta!! asta se face pe scena!!

07-11-2006 00:25:40

Syw
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 29-11-2006
Postari: 3
:-<....ash da si 500.000....da cine vine in bt....

29-11-2006 11:01:00

Pagini: 1 ... 6 7 8 9  
Mergi la
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum

Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!