emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: butterfly11
|
| Autor |
| Mesaj |
Pagini: 1 2 3 4 5 ... 9 |
|
|
|
emil n sunt comerciali. doar ca sunt al naibii de catchy si prind la mai multa lume. o sa treaca peste un an faza cu manelari care asculta emil(doar nu sunt vama veche) si va puteti bucura de undergroundul emilesc.
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 16-11-2005 01:26:33 |
|
|
|
hope so...
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 16-11-2005 01:36:53 |
|
|
|
mama au aparut atatea threaduri - promovare intensa, trupa comerciala, lansare, promovarea albumului, clipu da vrei si peste tot se discuta aceleasi chestii. nici nu mai stiu pe unde am scris si pe unde nu 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 16-11-2005 01:38:56 |
|
|
|
mei n-ai auzit d reluari? 
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 16-11-2005 01:45:42 |
|
|
|
deci se accepta posturi "scrise" cu cpoy/paste? 
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 16-11-2005 09:54:59 |
|
|
|
eu gasesc inutile discutiile astea ... am mai spus asta si pe alt thread 
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 16-11-2005 17:50:56 |
|
|
|
Baietii astia si-au facut formatie ca sa faca muzica, nu ca sa puna bazele propriei religii. Ce-i gresit in a dori ca muzica ta sa ajunga la urechile cat mai multor oameni! De-aia au facut acest album, ca sa fie ascultat de oameni. Nu l-au facut pentru ei si prietenii lor. Asta e... astea sunt mijloacele de promovare cele mai eficiente: aparitii la diferite emisiuni TV, clipuri, difuzari la radio... ce-i gresit in asta?
_______________________________________ www.emilrulz.com
|
|
| 16-11-2005 18:23:21 |
|
|
|
oricum toate trupele si-ar dori sa scoata un album. daca h8 care mie mi se par printre cei mai underground (sa speram ca nu se ia de mine respectivu care a zis ca "contra" n-are grad de comparatie, ca nici underground n-are grad de comparatie) ar putea, ar scoate si ei album. si sper sa scoata
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 16-11-2005 20:25:02 |
|
|
|
why not? 
|
|
| 16-11-2005 23:23:06 |
|
|
|
scuze era pt zuza ''why not''
|
|
| 16-11-2005 23:25:49 |
|
|
|
post copy/paste:
"chiar e destul de egocentristic sa vrei sa ti o trupa pentru tine. Pe mine nu ma afecteaza atat de tare cat de distrusi sunt unii oameni care fredoneaza emil ca asa au auzit ei la nishte unii care sunt "cool" si vor si ei sa para la fel. Cand ashtia incep sa vina la mine si sa ma invete despre muzica pe care io o ascultam cu mult timp inainte sa isi dezvolte ei un simt auditiv acceptabil, atunci incep sa ma enervez."
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 18-11-2005 17:53:02 |
|
|
|

|
|
| 18-11-2005 17:59:23 |
|
|
|
deci se poate, e bine.
|
|
| 18-11-2005 18:19:56 |
|
|
|

|
|
| 19-11-2005 13:53:51 |
|
|
|
Daca Emili o sa ajunga comerciali ...nu o sa fie ptr noi...o sa fie pt manelarii de ex. ca ei deabia dupa ce au iesit pe piata au auzit de ei...insa zic eu..noi stim de cat timp sunt ..stim mai multe despre ei..si stim de unde au plecat..ceea ce conteaza cel mai mult...asa ca ...daca ei ptr lume vor fi comerciali..parerea mea nu e aceesi ! 
_______________________________________ cad pe nisip...timpul nu-nseamna nimic..
|
|
| 19-11-2005 18:35:54 |
|
|
|
bay oameni.....kiar nu este nevoie k e.m.i.l sa devina o trupa comerciala.....cui ii place genu' lor d muzik vor afla cu usurintza despre ei.....parerea mea....

_______________________________________ Me HigH
|
|
| 20-11-2005 17:41:15 |
|
|
|
mah nu stiu, cu lansarea asta am apucat sa mai vorbesc cu baietii si cu big motherfucker despre chestia cu "comercializarea" si am ajuns la concluzia ca e irelevant dak sunt comerciali sau nu. Atata vreme cat fac muzica pe care o fac pentru ca asa simt ei si pentru ca asa sunt ei si nu pentru ca asa cere piata, eu mereu o sa-i respect. Bottom line muzica conteaza si nimic altceva.
|
|
| 20-11-2005 17:49:31 |
|
|
|
ok, d akord cu zuza.. ideea e sa nu skimbe muzik pt a atrage mai multzi oameni, ceea c nu kred k o sa s intample.. k multora l palce e d fapt un semn bun zic yo
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 22-11-2005 20:55:06 |
|
|
|
eu vreau doar sa nu ajunga ca ocs care au inceput sa ma enerveze din ce in ce mai tare.
|
|
| 23-11-2005 19:45:04 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |