emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: Kalena
|
| Autor |
| Mesaj |
Pagini: 1 2 3 4 ... 9 |
|
|
|
hmm...d cva timp ma tot gandesc...ne dorim noi oare ca e.m.i.l. sa devina trupa comerciala???unii sunt de parere ca este mai bine deoarece isi pot vinde albumele la mai multa lume promovand o imagine a unei trupe pt ''teanageri''...da oare nu mai e mai bine sa ramana trupa under care sa fie apreciata numai d cunoscatori si nu de manelari care se dau tari ca au auzit d e.m.i.l.? 
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 16-11-2005 00:05:11 |
|
|
|
ba da... chiar si ei au zis in emisiuni ca nu vor sa devina trendy
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 16-11-2005 00:06:49 |
|
|
|
americanidiot a scris:
ba da... chiar si ei au zis in emisiuni ca nu vor sa devina trendy |
bravo lor asa sa ramana mereu..parerea mea e ca trupele comerciale umbla dupa bani, cele under dupa fani adevarati 
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 16-11-2005 00:10:37 |
|
|
|
bai .. da dc tb sa fie comerciala trupa E.M.I.L. k sa plaka si altui segment .. kre nu asculta pana acuma...? adika ce.. tb sa aiba si ei versuri " esti frum k soarele la apus.." si nush ce??? .. ei sunt ei .. pur si simplu sunt unii kre asculta pt k li s-a recomandat si le place.. altii kre asculta k sa aiba subiekt de diskutie ... sau kre sa fie si ei .. in ton cu ce se asculta mai nou ... e trb fiekaruia pana la urma dc asculta.. in the end la concerte se vede cine e fan e.m.i.l. pe bune.. si cine nu ... ...the end... or not... ... noapte buna, copii ...
_______________________________________ kafka, frate !!! =))
|
|
| 16-11-2005 00:12:36 |
|
|
|
nu am de gand sa postez nimic aici pt ca am zis ca e bine ca emil sa-si vanda albumele da' comercial inseamna sa-ti faci muzica doar ca sa o vinzi comerciali o sa fie daca o sa ajunga sa cante dance sau ceva gen bambi sau morndi doamne fereste oricum baietii n-o sa ajunga sa cante asa ceva desi trupa comerciala e liknkin park care canta rock , zic ei emil nu va fi ca linkin park sa speram damn io fac singur conversatia am ajuns sa ma contrazic ca tipu ala mai nou decat mine imortal nush ce acum spunetimi ce inseamna comercial ca sa "nu"-mi mai dau inca o data cu parerea
_______________________________________ come 2 the dark side(we've got cookies)
|
|
| 16-11-2005 00:13:45 |
|
|
|
P.S. si green day e punk comercial si ei fac muzica pt fani
|
|
| 16-11-2005 00:15:17 |
|
|
|
asta e o discutie stupida..... parerea mea.... orice trupa care are un album, ceva de vanzare e comerciala.......dai bani in schimbul muzicii, asta e comert ma rog.... e doar parerea mea, s-ar putea sa fie gresita
_______________________________________ da-te
|
|
| 16-11-2005 00:23:43 |
|
|
|
depinde de ce intelegi prin comercial am inteles ce intelegi tu da' e o chestie subiectiva sau nnu stiu eu ce inseamna d-aia eu am intrebat daca inseamna ca se vinde sau ca e facuta in scopul de a se vinde
vreau sa-i multumesc anei nu o cunoasteti voi da' m-a pus sa scriu ceva de ea p site si nu pot sa-o injur aici
|
|
| 16-11-2005 00:27:05 |
|
|
|
nobush a scris:
eu am intrebat daca inseamna ca se vinde sau ca e facuta in scopul de a se vinde
i |
cu scopul de a se vinde...eu cel putin asa zic 
|
|
| 16-11-2005 00:30:33 |
|
|
|
atunci nu e bine sa fi comercial not good deci nu vrem ca emil sa fie comerciali nu? vrem doar sa li se vanda muzica pe care ei o compun pt ca le place si ne place nu vrem ca ei sa compuna muzica pt a fi vanduta si suntem siguri ca nici nu se va intampla asa nu?
|
|
| 16-11-2005 00:42:52 |
|
|
|
eu si multi altii asa speram 
|
|
| 16-11-2005 00:47:05 |
|
|
|
asta e un fel de prelungire a topicului cu teo. oh god, prezic ca o sa ma doara capul.
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 16-11-2005 00:52:05 |
|
|
|
prea multe topicuri despre aceeasi chestie. geez!
_______________________________________ confetti...
|
|
| 16-11-2005 00:58:47 |
|
|
|
au aparut prea multe threaduri... si majoritatea sunt dubluri ale unora deja existente. 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 16-11-2005 01:01:03 |
|
|
|
hai sa facem topicurile inutile topicuri de aberatii. 
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 16-11-2005 01:02:11 |
|
|
|
ti se pare aberatie??mie nu prea...cand am auzit un manelar care sta cu mine p scara spunand ''da-mi si mie e.m.i.l. sa ma dau si eu mare la prietenii mei k ascult ca sa ma bage in seama k eu habar nu am dc vb ei...'' sa fim seriosi acum...e.m.i.l. a devenit formatie kre sa fie ascultata doar ''k sa fii bagat in seama??'' 
|
|
| 16-11-2005 01:07:42 |
|
|
|
duda n-am zis ca e aberatie, da' discutia asta mai e pe alte 2-3 topicuri si nu mai are rost sa o reluam.
|
|
| 16-11-2005 01:09:08 |
|
|
|
deci la cate aberatii se scriu pe restu topicurilor nu cred ca conteaza ca s-a discutat problema cu comercialu si la teo va luati de tipa asta ca a ridicat o problema importanta care mai exista p un topic p care d fapt nu avea ce sa caute
|
|
| 16-11-2005 01:12:38 |
|
|
|
hmm....maye da p mine deja ma seaca p creieri...si mi-e frica sa nu devina comerciali.... 
|
|
| 16-11-2005 01:13:05 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |