emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: medusica
|
|
|
mah azi nu ar fi trebuit sa fie la mtv???!???
|
|
| 14-11-2005 21:59:58 |
|
|
|
ar trebui, dar eu nu vad nimic.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 14-11-2005 22:03:48 |
|
|
|
1. parka mi-amintesc ca a povestit Barbu de o faza cand era la scoala/liceu ca trb sa vina unii sa faca nush ce reportaj si s-au gandit sa faca o gluma si au pisat nijte creta si se faceau k o prizeaza ... now that was smth funny .. ar fi tb sa il dea afara pe prezentator si sa faca ei emisiune cu ei ... 2. nush daca stia sau nu ..dar dupa reactia lui .. nu prea ... bai .. nici eu nu stiu mare lukru de toate genurile de muzica existente da makar nu ma bag in televiziune sa fac emisiune cu si despre muzica

... foarte haios a fost cand a sunat unu .. a zis k vine la concertu-lansare si pe urma l-a pus prezent sa faca un top5 cu formatii bune si unu cu formatii naspa..dupa parerea lui [a celui kre a sunat] .. si incepe asta si da-i frate: Dj Project, Akcent... parka si Blondy ...  si la top5 formatii naspa: Ooops, pops, a.s.i.a. .. mda.. ...
_______________________________________ kafka, frate !!! =))
|
|
| 14-11-2005 22:05:05 |
|
|
|
sunt la rokada p atomic
_______________________________________ come 2 the dark side(we've got cookies)
|
|
| 14-11-2005 22:06:50 |
|
|
|
gata a inceput! pe mtv!
|
|
| 14-11-2005 22:06:59 |
|
|
|
atomic (mtvkalumea) pardon....... 
si primu clip e Turncoat . yeyeyeye!!!!!!!
|
|
| 14-11-2005 22:08:01 |
|
|
|
wow...io am vazut numa pe atomic..oare cand dau astia reluari?ca vreau sa vad ambele emisiuni..ce fac suckerii astia pt audienta... 
|
|
| 14-11-2005 22:08:04 |
|
|
|
mad caddies..... !!!!! ce frumos
|
|
| 14-11-2005 22:22:44 |
|
|
|
damn it...imi merge ingrozitor tv tunneru...trebuie sa stau si sa ma chinui la televizoru din bucatarie dar oricum tre sa ma mai sacrific si io..macar acuma sa ii vad daca tot nu vin la lansare...v-am lasat ma intorc la bucatarie 
_______________________________________ You are stepping on my paws!!
|
|
| 14-11-2005 22:25:05 |
|
|
|
acu nofx...... hm....... muzica frumoasa pe tv kalumea ? am ramas in urma cu TVu rau de tot.......
|
|
| 14-11-2005 22:25:06 |
|
|
|
ce tare a fosa faza cu barbu si gabi...:P....
|
|
| 14-11-2005 22:26:33 |
|
|
|
nico_nyx a scris:
damn it...imi merge ingrozitor tv tunneru...trebuie sa stau si sa ma chinui la televizoru din bucatarie dar oricum tre sa ma mai sacrific si io..macar acuma sa ii vad daca tot nu vin la lansare...v-am lasat ma intorc la bucatarie  |
cum adica nu vi la lansare mah femeie ?!!? ziceai ca vi!
|
|
| 14-11-2005 22:26:46 |
|
|
|
Barbu a zis ca i-a placut la concertu din Pitesti. ce mandru ma simt. Oricum, tare funny a fost sorin cand a zis ca a gasit acu un an albumu si l-a luat si el ca era curios 
|
|
| 14-11-2005 22:31:04 |
|
|
|
a zis pe un alt thread ca nu vine.... anyway....de ce eram eu convinsa ca vor fi si pe mtv???
|
|
| 14-11-2005 22:31:06 |
|
|
|
wow..e doi.....haha..ce tare
|
|
| 14-11-2005 22:35:29 |
|
|
|
yey it's working i'm back to mai room...si e doi 
_______________________________________ You are stepping on my paws!!
|
|
| 14-11-2005 22:36:30 |
|
|
|
n-am fost eu atenta sau emisiunea de pe atomic nu a avut un sfarsit propriu-zis?
_______________________________________ Take your wings outside, you can't fly in here!...
|
|
| 14-11-2005 23:11:31 |
|
|
|
nup..nu a avut
|
|
| 14-11-2005 23:16:28 |
|
|
|
nu a avut sfarsit, a trecut direct la niste domnisoare care se prezentau  faza super "draguta" e ca imediat dupa concertu aniversar emil au fost invitati la rockada...si acum au fost difuzate aceleasi clipuri ca si atunci: nofx, mad caddies, transplants si rancid.asadar psycho nu te entuziasma, ca pe tv k lumea exista un singur playlist de muzica buna, pe care il da cand vin emil-ii
okishor a scris:
.. foarte haios a fost cand a sunat unu .. a zis k vine la concertu-lansare si pe urma l-a pus prezent sa faca un top5 cu formatii bune si unu cu formatii naspa..dupa parerea lui [a celui kre a sunat] .. si incepe asta si da-i frate: Dj Project, Akcent... parka si Blondy ...  si la top5 formatii naspa: Ooops, pops, a.s.i.a. .. mda.. ... |
vine ala la concertu-lansare cum ma duc eu la nofx
faza cu sorin cu fifa 2005 a fost tare 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 14-11-2005 23:17:41 |
|
|
|
mi se pare ca asta a ieit mult mai bine decat cealalta de pe atomic sau tv klumea whatever it's called
|
|
| 14-11-2005 23:19:57 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |