emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: camy20
|
|
|
iar n-o sa se trezeasca psycho maine. 
|
|
| 13-11-2005 04:20:03 |
|
|
|
bai deci chiar nu-mi zice si mie nimeni cum naiba sa fac ca sa nu imi mai ocupe atata memorie o inregistrare de 2 min..c'mon 120 Mb??? daca inregistrez juma de ora..nu vreau sa ma gandesc cat o sa incapa 
_______________________________________ You are stepping on my paws!!
|
|
| 13-11-2005 11:30:21 |
|
|
|
daca nu se trezeste azi, mi-e greu sa cred ca se va trezi luni si marti sa-i vada pe EMIL-i la canalul de stiri si tonomatul dp2
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 13-11-2005 11:30:35 |
|
|
|
fannyflint a scris:
iar n-o sa se trezeasca psycho maine.  |
Haha, m-am trezit ! am pus 2 ceasuri sa sune la ora 1 fara 10. Si ...... inca n-a inceput emisiunea. Ce se intampla? Oare sunt eu demodat si nu m-am mai uitat la tv incat o intarziere de....... 17minute mi se pare enorma, sau pur si simplu nu se mai da pe post? Oricum in asteptarea asta am vazut "Dar vrei" deci tot pot spune ca nu m-am trezit degeaba.Ba da.......... m-am trezit degeaba! cred ca ma duc sa ma culc daca nu incepe in 10 minute.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 13-11-2005 13:38:15 |
|
|
|
eu am vazut o reclama la concert si am vazut coperta albumului... a, si multa multa publicitate
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 13-11-2005 14:08:14 |
|
|
|
sunt si afise in buc cu concertu da' multe frate in viata mea n-am mai vazut atatea afise emil unde sunt ala nasoale cu vama veche sunt si alea cu emil sa moara chirila k o sa-i vina fanii la emil muhahahahahahahahaha 
_______________________________________ come 2 the dark side(we've got cookies)
|
|
| 13-11-2005 14:18:28 |
|
|
|
avand in vedere ( cum s-a mai stabilit p-aici) cam 80% din fanii adevarati emil sunt anti-vama-veche, deci chirila n-o sa piarda prea mult. Jegosu!
|
|
| 13-11-2005 14:32:06 |
|
|
|
hmmm... frate nush dak s-a mai dat emisiunea in reluare da nu am mai avut rabdare sa tot astept ... si sa astept ... si sa astept .. plus k nu puteam refuza o cearta cu taika-miu ... iubesc cand el incearca sa ma faca de cacat si eu ii raspund si-l enervez mai rau... ce copil obraznic ..
...promit sa ma revansez si sa mentionez in rugaciunea de diseara k mi-as dori sa continue greva ... k sa apuk makar cateva din emisiunile la kre vor aparea E.M.I.L.-ii ... ..... 
_______________________________________ kafka, frate !!! =))
|
|
| 13-11-2005 15:51:14 |
|
|
|
BigMotherfucker a scris:
Luni 14.11.2005 TVR2 - Tonomatul DP 2 , Ora 9:30 (LIVE) TV K Lumea - Emisiunea Rokada , Ora 21:00 MTV Romania - RockZone , Ora 21:00 ? |
ok, deci maine o sa incerc un sport extrem relativ nou in viata mea: trezitu de dimineata. azi ma culc devreme sa vad emilii la tonomat. Sper sa reusesc. Oricum celelalte 2 chestii sunt ambele la 21? Eh, ce imi pasa mie, o sa fiu la Spook 
|
|
| 13-11-2005 20:17:38 |
|
|
|
bai, deci: emilii sunt si in seara asta pe city fm. se poate asculta si pe net (cum fac eu, ca nu am radio). si nu stiu daca de la 22, ca emisiunea, din cate stiu, incepe la 21:30. ma rog... iar atomic sucks sucks sucks! cand trebuia sa fie rockada cu two sides in reluare, intr-o sambata... am stat vreo ora sa astept sa inceapa si cacat! n-au dat-o. deci la ei se intampla tot timpu' d-astea...
|
|
| 13-11-2005 21:17:11 |
|
|
|
acu ii ascult si eu. si am aflat ca cica tre luat bilet de joi sau vineri. chiar e adevarat? cam greu de crezut caci vin multi din alte orase decat bucuresti. (exemplu clar, eu)
|
|
| 13-11-2005 22:14:40 |
|
|
|
a..... aia care au castigat un bilet. acu am inteles, 
|
|
| 13-11-2005 22:16:37 |
|
|
|
yeaaaaaaaaaaah, sa nu cante pcc la lansare vreaaaau! 
|
|
| 13-11-2005 22:18:22 |
|
|
|
ba, ma lasati? cu piesele nemasterizate... vai vai vai, parca ar fi CINE STIE CE SCHIMBARE! la dracu...
|
|
| 13-11-2005 22:20:16 |
|
|
|
de ce ma tipo ?
|
|
| 13-11-2005 22:20:19 |
|
|
|
Bai fara regrete suna putin schimbata. E clar varianta remasterata noua care va fi pe album. Bassu se aude mult mai bine. Destul de marfa.
|
|
| 13-11-2005 22:26:43 |
|
|
|
nu-mi plac pcc. adica oricum cica pcc=emil asa ca cica ar trebui sa-mi placa. i'm not open to new stuff. 
|
|
| 13-11-2005 22:27:12 |
|
|
|
ma, bat atata apa-n piua ca piesele sunt masterizate si se aud mult mai bine... dar de fapt nu e vorba de cum canta ei??? cum canta ei fara sa se umble la sunet pe computer sau pe dracu' sa le ia masinariile cu care se inregistreaza un album? adica daca ma duc la un concert poate o sa ma astept sa cante ca pe album, nu? si atunci n-am sa fiu dezamagita ca nu se aude la fel? sa scoata album inregistrat live, frate, aia-s ei, aia e muzica lor, nu ce canta pe albumele lor masterizate si remasterizate si futu-i, m-am plictisit sa scriu
da' asta e emil? ah, sorin canta cu h8? ce dracu?
|
|
| 13-11-2005 22:30:13 |
|
|
|
Psycho a scris:
Bassu se aude mult mai bine. |
Imi placea mai mult cum se auzea bassu in versiunea veche.
Fanny flint a scris:
ah, sorin canta cu h8? ce dracu? |
Canta cu h8, melodia oglinda sau 29 de zile cum mai zic unii ca se numeste. imi place super mult
|
|
| 13-11-2005 22:34:27 |
|
|
|
hahaha, o sa-i zica sorin lu' dub-v sa puna pe site o chestie unde noi o sa votam la ce sa faca clip? din partea mea clip la da vrei e perfect, ca e piesa mea preferata din astea noi. desi imi place si dub shot... da' aia e cu butch, deci nu 100% emil. aleia care a sunat. 
|
|
| 13-11-2005 22:40:04 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |