emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: BABY_INIMIOARA23
|
|
|
dub-v, am observat evolutia rankurilor de posturi la zuza si nu pare o idee prea buna sa se schimbe la fiecare 100 de posturi. Diferentierea e prea mica. Si in plus, fara suparare unele rankuri sunt chiar penale. Adica pokemon, fan, motherfucker, veteran si admin de onoare sunt foarte marfa si ar ajunge. Propun: (pana la 500 unde e veteran mi se pare totu e ok) - 500 - 1000 - adim de onoare si apoi dupa 1000 - nu stiu, alteceva; intreaba si tu lumea ca poate e inventiva. Doar o idee; stiu ca nu e deloc important dar daca crezi ca-i bine si ai timp sa modifici ar fi super. 
_______________________________________ confetti...
|
|
| 01-11-2005 22:33:03 |
|
|
|
auziti...m-am gandit si cred ca ... ce ati zice de niste rank-uri personalizate? cum aveai tu,dub-v,tiranul...sau fanny "vizitator"...asa..un singur cuvant care sa spuna totul... ar fi dragutz..
_______________________________________ I.R. sorrow...
|
|
| 29-12-2005 12:56:37 |
|
|
|
nu crezi ca e cam complicat?sa aiba fiecare altceva?si cine ar hotari ce rank are fiecare? eu zic ca nu are nici un sens...
_______________________________________ Take your wings outside, you can't fly in here!...
|
|
| 29-12-2005 13:04:42 |
|
|
|
nu, mai bine fara rankuri. si fanny n-are rank personalizat Ei i s-a sters useru si d-aia apare "vizitator"
_______________________________________ confetti...
|
|
| 29-12-2005 13:25:55 |
|
|
|
a... oricum ar fi marfa.nu ar fi complicat.pentru ca e o kestie specifica fiecaruia,ma rog
|
|
| 29-12-2005 13:27:19 |
|
|
|
dupa cum spuneam...cine decide ce e specific fiecaruia???si ce te faci cu userii noi...asa sa zicem ca ne mai stim si mai e o chestie,da' la cei noi,stii tu ce le e specific? it makes no sense...
_______________________________________ Take your wings outside, you can't fly in here!...
|
|
| 29-12-2005 13:30:15 |
|
|
|
Corect. Mai bine fara ele 
_______________________________________ www.emilrulz.com
|
|
| 29-12-2005 14:02:03 |
|
|
|
ok.fara.
|
|
| 29-12-2005 14:48:31 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |