emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: kataryna
|
|
|
Ce l putin mi-am dat seama care era greseala.
_______________________________________ www.emilrulz.com
|
|
| 09-12-2005 18:52:50 |
|
|
|
) era si foarte greu. *hug*
|
|
| 09-12-2005 18:53:30 |
|
|
|
hm....like...yeah...e uncool sa vorbesti si sa scrii in alta lingua decat a ta...no?   

_______________________________________ si io paici
|
|
| 29-12-2005 23:31:44 |
|
|
|
oky ....omu' e patriot si nu vrea sa folosim englezisme, noi facem parte din generatia ratatat(mel ipr pt cunoscatori) care este reprezentata de coca-cola si messenger..ne-a luat valu shi nu prea putem lupta impotriva lui , pt ca nu vrem, ni se pare mishto ...sa nu zic cool dar acum vine intrebarea mea ... cu sh, tz shi chestiile de genu...ce ai ? adica...nu toata lumea foloseste diacritice...totushi vrem sa fim inteleshi shi sa intelegem...mai gandeshte-te la varianta asta ...
_______________________________________ "yeah i'm just a teenage dirtbag baby..."
|
|
| 30-12-2005 00:09:57 |
|
|
|
N-am la ce sa ma gandesc. Nu cred ca ti s-a intamplat vreodata sa nu intelegi un text in limba romana scris fara diacritice ... sa fim seriosi!
_______________________________________ www.emilrulz.com
|
|
| 30-12-2005 15:46:35 |
|
|
|
nu mi s-a intamplat sa nu intzeleg ...dar cred ca am inteles mai bine un text scris cu diacritice.... un expemplu simplu ar fi : tata....acum incearca shi cu diacritice...shi vezi ca ies vreo 3 cuv diferite... deci yo zic ca ne-ar ajuta un pik ...shi nu vad nici o tradare de tzara in asta ...in schimb cu englezismele o sa sa incerc sa ma potolesc ...da nu promit nik 
_______________________________________ "yeah i'm just a teenage dirtbag baby..."
|
|
| 31-12-2005 00:40:43 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |