emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
Lista Forumurilor Pe Tematici
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login

CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie.ro:
dragutza_drifa
Femeie
25 ani
Bucuresti

cauta Barbat
20 - 30 ani
emilrulz / Discutii libere despre E.M.I.L. / E.M.I.L. la Teo Moderat de BigMotherfucker, donnie_darko, stoi_182
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4 5 6 ... 14
pink_sucks
Membru
Mesaj Privat

Din: Otopeni
Inregistrat: 31-08-2005
Postari: 970
bai..deci....o merge la teo sau a nu merge la teo?ca unii vor,altii nu...sa-i scoatem din kestia asta si sa spunem odata.

06-11-2005 23:17:54

americanidiot
Membru
Mesaj Privat

Din: City of the Damned
Inregistrat: 30-06-2005
Postari: 3032
hai sa facem un sondaj? se poate? desi poate nu ar fi cel mai fericit mod de a alege.

07-11-2005 00:00:23

pink_sucks
Membru
Mesaj Privat

Din: Otopeni
Inregistrat: 31-08-2005
Postari: 970
sodaj?....eu sunt indiferenta,deci sunt de acord cu ce decide majoritatea.

07-11-2005 00:18:08

nobush
Membru
Mesaj Privat

Din: bucuresti
Inregistrat: 13-07-2005
Postari: 887
eu zic k e bine sa va duceti. protv sux ass i agree da' exista multi copii care se uita la protv, zic de pustii care inca mai sunt in scoala generala si vor sa nu mai asculte pseudo rapp si sa se indrepte doar k nu stiu ce sa asculte asa k poate ii luminati voi  va baga in seama o emisiune mai comerciala si nu va duceti k nu vreti sa faceti playback fuck it faceti playback nu conteaza. io zic k problema ar fi k va duceti la grasa aia care invita manelisti in emisiune si care face bancuri la care rade strabunicamea si cu varmiu d 3 ani. da nu conteaza nici asta prea mult va duceti promovati albumu cantati si va intoarceti nu e o chestie degradanta zob s-au dus vama veche cu nebunu de chirila asa k io zic sa va duceti e o sansa sa va promovati.

p.s. i-am vazut o data p niste tampiti la teo o trupa gen ozone sau 3 sud vest sau whatever care ziceau ca canta ska si faza e k stiau ce inseamna da' d cantat cantau ceva gen bambi (stiu k nu ar trebui sa scriu chesti d-astea p site da' e stupid) ducetiva k nu poate sa strice sa nu va confunde lumea cu manelisti sau ceva asta ar fi aiurea (kiddin) nasol ar mai fi sa va sara discu da' va duceti la tele 7 la calinescu si nu va duceti la alta grasa fuck it duceti-va sa cantati. si cantati o mel marfa sa se trezeasca lumea sa invete ce inseamna muzica

07-11-2005 01:19:11

psy
Membru
Mesaj Privat

Din: Pitesti
Inregistrat: 29-08-2005
Postari: 2862

info a scris:

Avatarul este o poza mica care va fi afisata sub numele dumneavoasta pe forum. Nu trebuie sa fie mai mare de 90 x 90 pixeli si 25000 bytes (25 KB)

wow, cum de ai reusit sa iti pui avatarul ala(tot daca anfg sux) mai mare de 90 de pixeli ?

07-11-2005 01:42:12

nobush
Membru
Mesaj Privat

nu era ma mai mare d 90 oricum nu-mi placea ala

07-11-2005 01:55:28

americanidiot
Membru
Mesaj Privat

Din: City of the Damned
Inregistrat: 30-06-2005
Postari: 3032
daca va urcati pe scena la caterinca cu instrumente fara corzi ce-are?
si din cand in cand puneti secvente din videoclip.
cum s-a primit invitatia la teo?

07-11-2005 02:04:05

okishor
Membru
Mesaj Privat

Din: Bucuresti
Inregistrat: 07-11-2005
Postari: 376
hmm... kre k pana la urma ideea "teo" ar fi buna dak va poate ajuta la ceva ... si v-ar ajuta dak ati fi voi asa cum sunteti dar sa va dati silinta sa iasa ok.. adika faza cu playback-u e de la ei ..dar cu skimbatu instrumentelor intre voi ..nush ce sa zic.. pe cei kre deja asculta e.m.i.l. i-ar distra and stuff...si normal k ne vom bucura sa va vedem ...dar ce rost are sa mai acceptati o invitatie .. cu kre s-asa nu prea sunteti de acord, dak nu pt a iesi ceva bun din ea..?? ...

07-11-2005 13:54:40

nobush
Membru
Mesaj Privat

oricum va duceti sau nu la teo sa ne anuntati

07-11-2005 18:24:34

ZuZa
Membru
Mesaj Privat

Din: Bucuresti
Inregistrat: 28-06-2005
Postari: 3524
si io m-am hotarat. Megeti la teo, ce poa' sa se intample? Adica poate o sa va ajute cu distributzia albumului si o sa puteti sa cantati prin mai multe locuri din tara.
si sa faceti caterinca frate.

08-11-2005 14:14:54

psy
Membru
Mesaj Privat

eu unul m-am saturat sa asculte oamenii trendy si naspa muzica buna doar ca sa se dea "cool". Deja am vazut in liceu tipe imbracate din cap pana-n picoare in roz ascultand la un mobil copacii infloriti. e prea de tot. daca va duceti la teo poate o sa inceapa sa vina la concerte tipe in cizme cu puf si tipi cu creasta gelata nerasi pe lateral. Cah cah cah! n-as vrea sa se intample asta.

08-11-2005 14:27:13

Dana
Membru
Mesaj Privat

Din: Braila
Inregistrat: 08-11-2005
Postari: 42

Psycho a scris:

eu unul m-am saturat sa asculte oamenii trendy si naspa muzica buna doar ca sa se dea "cool". Deja am vazut in liceu tipe imbracate din cap pana-n picoare in roz ascultand la un mobil copacii infloriti. e prea de tot. daca va duceti la teo poate o sa inceapa sa vina la concerte tipe in cizme cu puf si tipi cu creasta gelata nerasi pe lateral. Cah cah cah! n-as vrea sa se intample asta.

corect!!!

08-11-2005 14:31:28

shukar
Membru
Mesaj Privat

Din: cluj
Inregistrat: 06-07-2005
Postari: 518
da da..asta ziceam si eu...numai cu alte cuvinte
ar fi frumos sa nu va duceti

08-11-2005 14:40:38

fannyflint
Vizitator

se vede ca n-ai fost la multe concerte emil. tipele cu cizme cu puf VIN la concerte emil. stii care-i faza? ca ei sunt prietene cu tipe d-astea... si ca oricum baietilor le plac tipele astea. si ca si tie ti-ar putea placea tipele astea doar ca vrei sa pari dur si stuff si atunci zici de ele ca-s cah.

Psycho a scris:

daca va duceti la teo poate o sa inceapa sa vina la concerte tipe in cizme cu puf si tipi cu creasta gelata nerasi pe lateral. Cah cah cah! n-as vrea sa se intample asta.

si n-o sa inteleg niciodata de ce sunteti atat de against oameni trendy si naspa care asculta muzica buna doar ca sa se dea "cool". va fac concurenta? nu mai sunteti voi aia "cool"? nu mai sunteti voi aia cei mai "cool"?
whatever...

08-11-2005 15:01:39

fannyflint
Vizitator

prieteni*
iar de fete nu mai zic. fetele se urasc intre ele oricum ar fi: imbracate sau nu identic. )

08-11-2005 15:02:58

psy
Membru
Mesaj Privat

fannyflint nici nu mai stiu ce sa iti zic, ai o gandire total ridicola.

08-11-2005 15:05:59

nobush
Membru
Mesaj Privat

ce conteaza ma cine va asculta? va asculta si gata n-ar trebui sa va intereseze. credeti k p aia d la vama veche ii intereseaza? s-au dus s-au promovat si uite cat s-au ridicat k se duc oamenii in piete doar k sa asculte vama veche. p mine ca fan m-ar deranja sa asculte emil proasta aia care asculta si bambi da' asta e situatia trebuie sa va promovati p bune chiar trebuie ducetiva la teo k o sa va fie bine

08-11-2005 15:08:58

fannyflint
Vizitator

daca argumentezi as putea sa te cred.

Psycho a scris:

fannyflint nici nu mai stiu ce sa iti zic, ai o gandire total ridicola.

08-11-2005 15:10:29

psy
Membru
Mesaj Privat

nobush a scris:

ce conteaza ma cine va asculta? va asculta si gata n-ar trebui sa va intereseze. credeti k p aia d la vama veche ii intereseaza? s-au dus s-au promovat si uite cat s-au ridicat k se duc oamenii in piete doar k sa asculte vama veche. p mine ca fan m-ar deranja sa asculte emil proasta aia care asculta si bambi da' asta e situatia trebuie sa va promovati p bune chiar trebuie ducetiva la teo k o sa va fie bine

dar vama veche suge............. nu mai compara emil cu vama veche.

08-11-2005 15:13:09

psy
Membru
Mesaj Privat

fannyflint a scris:

se vede ca n-ai fost la multe concerte emil. tipele cu cizme cu puf VIN la concerte emil. stii care-i faza? ca ei sunt prietene cu tipe d-astea... si ca oricum baietilor le plac tipele astea. si ca si tie ti-ar putea placea tipele astea doar ca vrei sa pari dur si stuff si atunci zici de ele ca-s cah.

Psycho a scris:

daca va duceti la teo poate o sa inceapa sa vina la concerte tipe in cizme cu puf si tipi cu creasta gelata nerasi pe lateral. Cah cah cah! n-as vrea sa se intample asta.

si n-o sa inteleg niciodata de ce sunteti atat de against oameni trendy si naspa care asculta muzica buna doar ca sa se dea "cool". va fac concurenta? nu mai sunteti voi aia "cool"? nu mai sunteti voi aia cei mai "cool"?
whatever...

pai totusi, nu poti sa zici ca vine multa lume trendy la concerte. ce naiba, poate-s exceptii dar nici cum zici tu. si da, sunt naspa. si nu vreau sa par dur dar dintre o tipa imbracata total in roz si una cu creasta roz intelegi ce as alege. Si da, cand vezi oameni d-aia ascultand muzica buna si pe langa asta manele si alte chestii chiar nu e un sentiment placut. Parerea mea.

08-11-2005 15:15:05

Pagini:  1 2 3 4 5 6 ... 14  
Mergi la
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum

Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!