emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: bella_is
|
| Autor |
| Mesaj |
Pagini: 1 2 3 4 5 ... 14 |
|
|
|
mUE pro tv! Sunt niste mizerii!
_______________________________________ www.emilrulz.com
|
|
| 27-10-2005 12:02:26 |
|
|
|
Aprob si ma alatur, doubleMUE PRO(st) TV. Sucks bigtime!
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 27-10-2005 14:05:11 |
|
|
|
VICTORIE!!!!!! Mi-a mers si mie sa ma loghez.
asa teo..........aaaaaaaaa dak va ducetzi tre neaparat sa facetzi caterinca. nu stiu, io detest protv-ul, iar teo ma enerveaza. Tin minte ca la inceputuri teo facea o emisiune de diminetza cu mircea badea si era chiar caterinca..........acuma e foarte trist. Cred ca problema cu noul album nu e dak o sa il cumpere lumea (ca sigur o sa-l cumpere o gramada), ci cat de promovat o sa fie si sa nu mai fie probleme asa mari cu distributzia. Acuma nu stiu in ce masura o sa va ajute aparitzia la teo, dar este totusi o forma de promovare.
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 27-10-2005 14:45:28 |
|
|
|
tricou cu mxpx  poate teo e punkeritza....  mergeti si faceti cum scria pe aici pe forum ca ati mai facut, schimbati-va intre voi barbu cum ar ajunge la teo? pe mine ma enerveaza protv pentru ca promoveaza subcultura, adica trupe de tot cacatu, cel mai bun exemplu fiind asia
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 27-10-2005 18:24:59 |
|
|
|
mai ideea era sa mearga acolo pt promovare....si de promovare nici nu se poate pune probleme ...ma rog..ma refer ca nu cu ajutorul lui teo..de caterink sau mai stiu eu ce ar putea merge dar NU pt reclama...
|
|
| 27-10-2005 18:42:48 |
|
|
|
yup,de acord cu rock_grl,chiar nu vad ce promovare ar putea avea e.m.i.l daca apar la teo,pt ca publicul acestei emisiuni nu este ascultator de muzica de genu' asta,in plus la teo vin f des manelisti si trupe d'astea gen oops sau mai stiu eu ce...ma rog...daca totusi o sa apara la teo,sa faca precum a zis cobe,sa nu se ridice sa cante,doar sa puna piesa sau sa se duca pe scena si sa nu mimeze nimic.doar sa stea asa...(oricum,stiu ce e imposibil sa cante live,pt ca studioul emisiunii nu ofera conditii pt asta)
_______________________________________ i think i'm paranoid
|
|
| 27-10-2005 19:49:33 |
|
|
|
eu m-am mai gandit la ceva...in loc sa faceti playback nu puteti sa aratati unul din videoclipuri in emisiune si that's that?dupa ce vbiti cu teo and stuff pun videoclipul si s-a dus problema cu playback-ul... iar eu chiar nu sunt de acord cu chestia ca in emisiunea aia nu poti sa fi promovat...anyway....sa n anuntati si p noi c hotarati 
_______________________________________ Take your wings outside, you can't fly in here!...
|
|
| 27-10-2005 21:32:16 |
|
|
|
Well teoretic pot fi promovatzio, dar depinde in care sector de public vor sa fie promovatzi. Nu e nimic rau in a face trupa cunoscuta unei largi categorii de public, dar asta nu trebuie sa influentzeze "calitatea" trupei. Io nu una nu sunt de acord sa treci peste principiile tale de dragul banilor/promovarii.
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 28-10-2005 17:18:11 |
|
|
|
daca ar fi in emisiune cu o trupa acceptabila ar fi bine, dar daca ar fi in aceeasi emisiune andreea balan si emil ar fi chiar nasol... desi poate ati face-o de rahat pe pitigaiata aia
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 28-10-2005 17:51:55 |
|
|
|
Se face de rusine si singura, nu e nevoie de emil pentru asta.
|
|
| 28-10-2005 20:24:29 |
|
|
|
fara legatura cu emil la teo (i'm offtopic most of the time :P) cica or sa fie emil la bring the noise pe 13. si vor fi si la rockada, probabil pe 14(?).
|
|
| 31-10-2005 22:27:37 |
|
|
|
offf...nu va stricati si voi (((... eu nu sunt in masura sa dau sfaturi sau sugestii..dar..........NU MERGETI ACOLO!!!!!!!!
_______________________________________ Mai fac un pas si al doilea ma coboara dintre nori..
|
|
| 03-11-2005 22:53:50 |
|
|
|
emil se promovau in mod "traditional", adica prin concerte si lumea era multumita. cu ce v-ar putea ajuta teo mai mult decat un concert in under?
|
|
| 04-11-2005 12:18:23 |
|
|
|
da,da,da ZuZa are dreptate in plus stim cu totii ce fel de oameni se uita la Teo..ss3 au fost promovati cand au fost la teo?mie nu mi se pare(chiar am vazut emisiunea respectiva)
|
|
| 04-11-2005 17:48:18 |
|
|
|
Daca vreti sa pastrati E.M.I.L. doar pentru voi atunci nu-i lasati la Teo. Daca vreti ca ei sa mai urce o treapta, atunci ... Nu ii duc la Teo pentru fani sau iubitori de muzica ska si punk, ca nu asta e targetul emisiunii. Ei trebuie sa mearga acolo pentru patronii de cluburi si baruri din tara, care sa ii vada si cand le propun concerte sa nu ma intrebe cine este E.M.I.L. Asta daca vreti sa-i vedeti si in alta parte decat Under.

_______________________________________ ...that's my Business, that's what I do.
|
|
| 04-11-2005 17:57:54 |
|
|
|
asta cam asa e ... tara asta e prea saraca, si la propriu si "cu duhu`" ca sa isi permita o scena proprie de ska-punk ... deci "salvarea" in ceea ce priveste promovarea tot mass-media ramane ... si cu toata scarba mea pentru PRO(st) TV trebuie sa recunosc ca ei domina piata in ceea ce priveste audienta ... si oricum, ca sa iesi "din garaj" trebuie sa accepti si variante mai ... deranjante ... ok, fara prea multa vorba ... m-am decis, eu sunt pentru ... fie ca sa ajunga la punctul in care aparitia la Teo sa fie doar un "moment aiurea din trecut" si poate sa scoata si o piesa caterinca pe tema asta hehehe
|
|
| 04-11-2005 18:05:18 |
|
|
|
la momente aiurea din trecut se poate incadra si aparitia de acum cativa ani de la tele 7? oricum...cred ca patronii de cluburi ar trebui sa vada un concert e.m.i.l. ca sa stie cum stau exact lucrurile cu aceasta trupa,una e sa auzi/vezi o melodie playback la tv si alta e sa vezi cum se agita publicul si ce atmosfera e la un concert live..
|
|
| 04-11-2005 18:11:13 |
|
|
|
pai nu e faza de ceea ce vad la teo, e faza sa aiba idee macar de trupa, adica sa stie ca exista, ca dupa, daca sunt interesati, or sa faca rost si de concerte ... macar de ar da un search pe dc++ 
|
|
| 04-11-2005 18:14:06 |
|
|
|
BigMotherfucker este un motherfucker foarte destept.
_______________________________________ Jim: What's your name, son? Donnie: Gerald.
|
|
| 04-11-2005 18:14:41 |
|
|
|
well, se pare ca mi-am primit raspunsul. si dak mergem pe acelasi fir , poate aparitzia la teo i-ar ajuta si cu distributzia albumului, sa nu se mai ajunga la situatzia care a fost cu cockteil verde.
|
|
| 06-11-2005 21:24:40 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |