emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: sad_angel
|
| Autor |
| Mesaj |
Pagini: 1 2 3 4 ... 14 |
|
|
|
pun acest subiect pt ca tocmai m-am intors de la o discutie aprinsa cu baietii despre subiectul de mai sus. Ni s-a propus sa mergem la Teo sa facem playback pt a promova vanzarea albumului. Ideea este ca parerile noastre au fost Foarte Contra (3 dintre noi) si Foarte Pro (2 dintr noi).
Acum, la cererea managerului nostru Vali Rudolf (care btw este cel mai mare motherfucker in viata) - va intrebam si pe voi ce parere aveti.
A merge sau a nu merge la Teo la Protv?
stoi
_______________________________________ i'm on the motherfucker...
|
|
| 26-10-2005 00:04:25 |
|
|
|
e obligatoriu sa facetzi playback ? (trista chestie oricum ...)
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 26-10-2005 00:07:55 |
|
|
|
don't do it!!!!!!! E rusinos sa inceapa grasa aia sa comenteze despre muzica pe care nici nu o intelege si mai ales faza cu playbacku. Fac greva foamei daca va hotarati sa va duceti! Daca vreti sa va promovati albumu in moduri umilitoare, macar lasati-ma pe mine sa strig pe strada "cumparati bah emil ca va omor". Tot e bine.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 26-10-2005 00:23:00 |
|
|
|
exprimare libera:

|
|
| 26-10-2005 00:30:39 |
|
|
|
duceti-va! si ss3 au fost si a fost caterinca. adica playback pe fata, schimbau instrumentele intre ei! asadar, please go!
|
|
| 26-10-2005 00:46:26 |
|
|
|
da, asa ar fi caterinca mare acum nu stiu ce promovare ar iesi dk atzi schimba instrumentele intre voi, desi cei care vizioneaza sunt multzi si PRO(sti) ... eu nu cred k Teo aia ar putea sa comenteze aiurea despre muzica, dar voi despre ea da asa k ar putea fi fun ... hmm ... eu sunt 50%-50%, indecis ca de obicei, asa ca o sa ma abtin ...
|
|
| 26-10-2005 01:13:17 |
|
|
|
daca o sa stati seriosi si cumintit tot timpul nu va duceti, ca eo rusine. daca faceti caterinca, schimbati instrumentele, radeti de ea mai mult sau mai putin subtil, spuneti ca va iubiti fanii si ca vreti copii cu ei, atunci heck yeah . si ignorati-l pe psycho. e o oaie.
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 26-10-2005 08:59:58 |
|
|
|
mah dar......problema e ca nu stiu ce om care se uita la teo ar putea cumpara albumul emil..adica aia au un public...cu medie de varsta un pic ridicata si....fara pic de viata..ma rog...dunno....
|
|
| 26-10-2005 09:57:10 |
|
|
|
rock_grl a scris:
mah dar......problema e ca nu stiu ce om care se uita la teo ar putea cumpara albumul emil..adica aia au un public...cu medie de varsta un pic ridicata si....fara pic de viata..ma rog...dunno.... |
corect!
|
|
| 26-10-2005 10:46:28 |
|
|
|
las k stiu si o gramada d kizi care se uita ... in special telenovelistele/telenovelistii ... oricum e o ratare de emisiune, bleah, eu nici la 999999999 de ani nu m`as uita la asa ceva.
|
|
| 26-10-2005 14:50:50 |
|
|
|
si zob au fost la teo si au facut super caterinca...parerea mea e ca daca mergeti si faceti mishto nu are ce sa fie rau... dar chiar tre neaparat sa faceti playback?
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 26-10-2005 15:05:57 |
|
|
|
eu zic ca nu este nimic rau in a va duce la Teo... cred ca se uita fel si fel de oameni la "Teo", nu se uita numai prosti sau numai incuiati... Nu stiu daca se poate face o legatura, dar se zice k "any publicity is good publicity", asa ca nu vad de ce nu ati incerca si asta.... Oricum rau nu are cum sa iasa, daca sunteti voi insiva si nu va conformati intru totul la "regulile" emisiunii, cum e aia cu playback-ul... intr-un fel poate sa va si ajute o astfel de emisiune...zic eu...
_______________________________________ Take your wings outside, you can't fly in here!...
|
|
| 26-10-2005 16:08:59 |
|
|
|
eu una nu cred ca o sa ajute la vanzarea albumului.... dar,nu as avea nik impotriva...decat faza cu playback-u' e aiurea rau. nush,eu as fi deacord daca nu ar iesi ca "emil la tele 7".in rest,e totu' ok.
_______________________________________ I.R. sorrow...
|
|
| 26-10-2005 19:13:37 |
|
|
|
Faza e ca daca mergeti la Teo, poa' sa iasa ori bine, ori rau. Trebuie sa stiti cum sa va raportati la situatie incat sa impacati si capra si varza.
Daca eram eu in locul vostru, ori ma duceam si o umileam pe Teo si ma pisam pe pro tv (lucru foarte riscant care mizeriile de la pro tv usor ar reusi sa-l intoarca impotriva voastra), ori nu ma duceam deloc!
Eu detest teo si tot ce inseamna pro tv! Nu as calca la emisiunea aia infecta... dar vorbe mari pot spune multi oameni mici. Vedeti ce faceti 
_______________________________________ www.emilrulz.com
|
|
| 27-10-2005 00:50:15 |
|
|
|
da nu puteti sa va duceti (caterinca oricum o sa faceti, nu de teo neaparat cat de atarnache aia de pe-acolo ) si sa puneti piesa sa asculte lumea, fara sa va mai faceti ca cantati? pacat ca nu aveti piese suparate, sa bagati una de-aia.... eu asa as face ))
(am vazut-o pe teo la emisiune odata cu tricou cu mxpx :rotfl
_______________________________________ da-te
|
|
| 27-10-2005 07:45:51 |
|
|
|
cantati "enervat si plin de stres" si aratati catre nicoleta buciu.
_______________________________________ I.R. sorrow...
|
|
| 27-10-2005 09:56:26 |
|
|
|
cobe a scris:
(am vazut-o pe teo la emisiune odata cu tricou cu mxpx :rotfl |
big lol!
|
|
| 27-10-2005 10:03:09 |
|
|
|
intrebarea e de ce te uitai la teo cand purta acest tricou
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 27-10-2005 10:23:48 |
|
|
|
nanananana, fen te-a prins red handed!
|
|
| 27-10-2005 10:25:56 |
|
|
|
Aleca a scris:
eu zic ca nu este nimic rau in a va duce la Teo... cred ca se uita fel si fel de oameni la "Teo", nu se uita numai prosti sau numai incuiati... Nu stiu daca se poate face o legatura, dar se zice k "any publicity is good publicity", asa ca nu vad de ce nu ati incerca si asta.... Oricum rau nu are cum sa iasa, daca sunteti voi insiva si nu va conformati intru totul la "regulile" emisiunii, cum e aia cu playback-ul... intr-un fel poate sa va si ajute o astfel de emisiune...zic eu... |
are foarte mare dreptate Aleca...si Teo are un stil aparte de a face caterinca de ciupercile din lumea muzicala...dar E.M.I.L nu este asa ceva,deci no stress!!! playbacku e necesar probabil pt k in studiou ala nu s`ar auzi bine live...nu va ganditi?Si emisiunea aia chiar nu are numai public de retardatzi! ma uit si eu uneori si tipa face bashcau de lumea nashpa invitata  nu inteleg d c sunteti asa revoltati...ar fi ceva nou pt EMILi...daca nu iese bine,n`o sa mai repete o astfel de experienta.. eu sunt `pro`
_______________________________________ http://retardsock.deviantart.com/gallery
|
|
| 27-10-2005 11:03:03 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |