emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: ra_mona
|
|
|
mc, dar cred ca am o solutie mai buna: ma culc in curand.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 29-10-2005 00:01:26 |
|
|
|
azi noapte am ajuns acasa pe la vreo 3 jumate dupa o bauta crunta...si am mers pe jos pana acasa cam vreo 5 km ca rockoteca aia imputita de care sunt complet dependenta e la capatu orasului si io stau aproape de centru..in fine neinteresant... ideea e ca nu stiu cum am ajuns pana acasa ca nu eram complet lucida..si dupa toate astea m-am trezit de dimineata la 8 jumate fara nici o problema si de parca as fii dormit vreo 12 ore(nu 5) si n-as fii baut nimica...pic de mahmureala...cred ca mie bautul imi face bine 
"evreyone believes in something...i believe i'll have another drink.." 
_______________________________________ You are stepping on my paws!!
|
|
| 29-10-2005 21:19:06 |
|
|
|
incearca sa te duci manga la bac, dar sa nu ma injuri daca nu iese bine. nu ar fi vina mea 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 29-10-2005 21:55:13 |
|
|
|
buna idee cu ocazia asta n-o sa mai am emotii(cand sunt ametita/beata sunt foarte tupeista) si o sa vorbesc mult si repede cum fac cand sunt beata..chiar daca o sa aberez mult de tot...macar sa nu stau fara sa zic nimica eventual inainte de bac o sa iau niste calmante distonocalm sau extraveral ca sunt foarte crizata.. copii nu incercati asta acasa nu e bine sa bei si nici sa iei calmante..sunt un exemplu prost pentru societate si pentru urmatoarea generatie 
_______________________________________ You are stepping on my paws!!
|
|
| 29-10-2005 22:24:01 |
|
|
|
aseara a fost foarte ciudata pentru mine. Am fost la un prieten cu inca 4 oameni si ni s-a pus in fata 3 sticle de 2 litri cu nishte bauturi total necunoscute. Nimeni n-avea nici cel mai mic habar ce drcau era in sticlele alea, era clar ca era un amestec de bauturi tari. Eh pentru noi acest mic detaliu nu a contat prea mult asa ca ne-am pus pe baut. Am baut asa toata noaptea (plus nishte beri, cu care am "stins" lichidele misterioase). Pe la 3 jumate- 4 toti eram pe jos, la propriu. Eram 6 persoane care se zvarcoleau pe podea si ne sufocam de ras. Nu am borat deloc (ceea ce e mai mult decat surprinzator, ca unii si-au petrecut o ora prin baie). dar nici nu am reusit sa adorm oricat de mult as fi incercat. Trebuie sa aflu ce au pus aia in sticlele alea!!!!
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 30-10-2005 12:14:37 |
|
|
|
poate era infuzie de iarba si mai sunt si anume pillz care dau asa reactzii ... clar alcoolul singur nu va facea sa radetzi in continuu anyway, m`am imabatat ieri noapte la ziua mea si am rupt un scaun si l`am aruncat peste balcon ... dar nu stiu de ce am facut asta si duba de politzie a orpit si a adunat bucatzile mai mari 
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 30-10-2005 16:10:22 |
|
|
|
la multi ani, sa ne traiesti
_______________________________________ confetti...
|
|
| 30-10-2005 16:36:47 |
|
|
|
happy birthday nenea.
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 30-10-2005 17:03:44 |
|
|
|
da,deci...aseara am jucat capitanu' puf puf si...m-am imbatat ....whatever 
_______________________________________ I.R. sorrow...
|
|
| 30-10-2005 19:35:12 |
|
|
|
io ieri m-am ametit numai de la bere si vodka....strange...aaa..si...happy birthday rain!!!
|
|
| 30-10-2005 20:12:03 |
|
|
|
gata, ma pensionez fen ma face nene, nu mai rezist la alcool ... ce mai, e grele cu batranetile astea 
|
|
| 31-10-2005 12:23:16 |
|
|
|
eu zic tuturor nenea. si esti cu 9 ani mai mare:P. am dreptul
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 31-10-2005 23:35:35 |
|
|
|
da, asa e ... ar trebui sa`mi zici bunicu` 
|
|
| 31-10-2005 23:42:25 |
|
|
|
mos rain sau mos bogdan? cum iti place mai mult?
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 01-11-2005 16:42:40 |
|
|
|
lasa lasa , ca o sa apuc si eu ziua in care o sa iti zic tanti zuza ) sau tanti Laura sau cum o fi ahahaha
|
|
| 01-11-2005 18:52:27 |
|
|
|
posibil, dar mai este muuuuuult pan atunci. Sigur asta in cazul in care tu n-o sa locuieshti intr-o cutie de lemn subterana atunci. :P
|
|
| 03-11-2005 15:35:06 |
|
|
|
hai mey, dif intre noi e de aprox 5 ani trebuia sa itzi reamintesc ca faci 18 ?  ontopic: alcoolul distruge neuronii (neuronul) 
|
|
| 03-11-2005 17:16:35 |
|
|
|
ca sa vedeti cat m-a traumatizat clasa a XI a: alcoolul distruge neuronii, ca sunt mai multi: motori, senzitivi si or mai exista si altii. rain, sugerezi ca la o varsta inaintata ca a ta trebuie sa ne lasam de baut? 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 04-11-2005 20:10:59 |
|
|
|
stiu ca sunt mai multi, dar faza din paranteza se referea la persoanele cu un singur neuron era o gluma desigur ... mie nu mi se pare ca 23 e o varsta inaintata, poate dupa 30 o sa ma mai gandesc ce si cum ... si daca ma las si de ce ma las 
|
|
| 04-11-2005 21:33:54 |
|
|
|
io am un singur neuron si ne intelegem foarte bine, numa ca e cam betiv el. Say hi neuron. neuron: hi neuron!
|
|
| 06-11-2005 23:59:18 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |