emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: helen_angel
|
| Autor |
| Mesaj |
Pagini: 1 2 3 4 ... 14 |
|
|
|
Ziceatzi ca ne trebuie un thread dsp ce ,unde,cum...etc bem noi...sau cei din trupa... da da..recunoashtetzi:makar o data ati baut o bere,tzuica in loc de apa minerala, sampanie de revel sau ati fost intr`o stare critica din cauza alcoolului...Acum,impartashitzi`ne din `experientza` voastra 

_______________________________________ http://retardsock.deviantart.com/gallery
|
|
| 22-10-2005 15:27:18 |
|
|
|
gin tonic/bere cam atat in materie de alcool ... nu mai suport vodka, decat in cocktail`uri poate ... hmm ... btw stiatzi ca alcoolul dauneaza memoriei mai grav decat iarba ? ok ... o sa mai scriu pe aici ... acum ma duc sa ma imbat (kiddin`) 
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 22-10-2005 15:41:37 |
|
|
|
Rain a scris:
(kiddin`)  |
oare?
eu nu ma imbat. is copil cuminte. sau cel putin nu recunosc.
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 22-10-2005 16:03:22 |
|
|
|
ma imbat doar cu ocazii speciale... si de preferintza pe banii altora
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 22-10-2005 16:18:36 |
|
|
|
berea neagra rulz...si tequila... mai beau gin si vodka cu suc(desi nu`i tokmai delicous,da cand nu am bani,merge ) ... Awww...m-am rupt odata cu colege cu codka ku suc..si nush cum,din parc am ajuns la mine acasa... ..si una care zicea ca e mai treaza,ne-a pus la fiecare in fatza cate o cana cu apa...le dam noi pe gat si ne dam seama ca era...tzuica!!!  aici e super tare tzuica...si combinata cu vodka => tiulet is our best friend 
_______________________________________ http://retardsock.deviantart.com/gallery
|
|
| 22-10-2005 16:56:10 |
|
|
|
am fost si eu in Baia Mare mai demult si am baut palinca de ... pere ... d-aia cu para in sticla delicioasa ... mmm ... desi la inceput nu puteam sa inghit adik simtzeam k imi ia foc gatul ...lol ... da da da m-am mucificat in Baia Mare la Teatrul de vara sau cam asa ceva si am zacut pe o banca in parcu` ala ... ooo ... ce vremuri )
|
|
| 22-10-2005 17:08:52 |
|
|
|
e f mishto sa bei, dar sa te imbeti asa pana la punctul ala knd esti super ametit...nu imi plac oamenii care se imbata si nu stiu sa se opreasca si vomita si chestii... tre' sa iti stii limita, dupa parerea mea.
_______________________________________ Take your wings outside, you can't fly in here!...
|
|
| 22-10-2005 20:07:23 |
|
|
|
stim ca alcoolul dauneaza memoriei, dar uit de fiecare data cand vreau sa ma imbat. Oricum, berea e zilnica, doar am nevoie sa ma hidratez, berea neagra e de preferat, ginul SIMPLU, nu tonic, tonic e caca, are gust de WC( si da stiu ce gust are un WC) , vodka(asta se poate combina in orice si mai ales cu pepsi te rupi band cu paiul) , in rest schnaps, trotil, babaloaica, combinatii d-astea penale.
Oh si am uitat de vin. Reclama de la Murflatar m-a convins sa ma reapuc de vin 
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 22-10-2005 20:10:57 |
|
|
|
cel mai cel mai muci am fost de revelion anu trecut, nu mai tin minte mare lucru... decat ca o zi dupa aia nu am putut sa beau/mananc... decat mici inghitituri de apa.
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 22-10-2005 22:02:51 |
|
|
|
Rain a scris:
am fost si eu in Baia Mare mai demult si am baut palinca de ... pere ... d-aia cu para in sticla delicioasa ... mmm ... desi la inceput nu puteam sa inghit adik simtzeam k imi ia foc gatul ...lol ... da da da m-am mucificat in Baia Mare la Teatrul de vara sau cam asa ceva si am zacut pe o banca in parcu` ala ... ooo ... ce vremuri ) |
cu ce okazie pe la noi? kand mai vii?  Si Aleca...nici mie nu`mi plac pers kare beau fara sa stie knd sa se opreasca...eu am patit faza aia cu tzuica si de acuma nu beau in cantitati exagerate nimik no need for such a feeling again 
|
|
| 23-10-2005 00:15:21 |
|
|
|
am fost in 2001 la o amica si am stat 1 sapt ... foarte frumoase amintiri de acolo nice town , really. si oameni sooper k 
|
|
| 23-10-2005 01:10:20 |
|
|
|
vara asta am stat o sapt in brasov...cu o prietena la bunik-sa..si cred k din sapte zile cinci zile am baut in continuu...ne strangeam o gasca de alcoolici pe la 6 dupa amiaza "pe livada postei" si faceam o cheta mik..=>bere vin vodka suc tigari si bineinteles toate de cat mai proasta calitate k nu prea se strageau bani multi.. rezultatu era k pana la 10 seara toti eram muci si ne caram unii pe altii acasa cand ajungeam la bunik prietenei mele acasa nu mai stiam cum sa ne abtinem din ras si sa ne tinem mai bine pe picioare, culmea k atat cat am stat acolo nu s-a prins niciodata de cat de bete eram..cool grammy.. si era super tare k dupa asta faceam toata nopatea ture la baie sa bem apa k muream de sete si ne durea stomacu'...anyway a fost o saptamana memorabila 
_______________________________________ You are stepping on my paws!!
|
|
| 23-10-2005 01:24:29 |
|
|
|
u kids ... ) bad,bad kids )
|
|
| 23-10-2005 02:17:37 |
|
|
|
me not kid..me iz 18...(si ar trebui sa mai adaug la faza asta me not retard me just special ) adik de fapt ...hmmm...actually i'm still a kid dak judecam dupa minte si comportament si nu dupa varsta but i'm a good kid 
|
|
| 23-10-2005 02:48:33 |
|
|
|
atunci sa bem pt asta ) ) )
|
|
| 23-10-2005 04:13:35 |
|
|
|
faci tu cinste? 
|
|
| 23-10-2005 11:43:18 |
|
|
|
uum...booze rulz..ma rog...beau in limita decentei..adica...nu imi plac oamenii beti (am avut experinete cu betivi si am ramas marcata)...dar....beau cat se poate de mult..ma mir cum incape atata.....in general vodka....
|
|
| 23-10-2005 21:23:00 |
|
|
|
Romania nu are viitor e naspa sa bei fara limita oricum, faza ok la mine e k nu sunt niciodata violent fara motiv, chiar dk sunt beat in cel mai rau caz adorm ...
|
|
| 23-10-2005 21:54:12 |
|
|
|
vedetzi ... asa ajungetzi dk betzi prea mult in poza sunt eu facandu`mi somnul la un chef, doborat la 7 dimneatza 

|
|
| 23-10-2005 22:02:57 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |