emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: aida005
|
|
|
zi cu mozilla raman paginile deschise daca folosesti o extensie=P. zuzo, apasa ctrl+d, apare o fereastra. la nume baga emilforum. la create in alege "bookmarks toolbar folder", da ok. o sa apara emilforum intre bara cu adresa si fereastra cu siteul. cand dsai click, intri pe forum. nu-mi pot imagina netu fara bookmarks sau firefox. de fiecare data cand formatez sufar >.<
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 21-12-2005 19:44:11 |
|
|
|
ok, neuronul este profund recunoscator pentru ajutorul pe care i l-ati oferit. 
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 23-12-2005 12:55:35 |
|
|
|
St Jimmina a scris:
ps: orice e mai bun decat internet explorer. un mare lui billy gates |
ce as vrea sa zica lumea asa si despre mine si sa am 1/100 din banii lu gates. as face cinste la tot forumu 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 23-12-2005 16:43:28 |
|
|
|
Si sa risti sa mori lame si gay toata ? Gates mi se pare singurul tip din lume care oricat de bogat, still cant get no pussy. Si in mod sigur asculta un echivalent de Talisman sau....Savoy.
So he just sticks to puppies.
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 23-12-2005 20:35:20 |
|
|
|
ok ok, cred ca am deviat destul discutia. sorry.....
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 23-12-2005 21:12:01 |
|
|
|
mi-am cumparat si originalul..cu toate ca aveam mp3-urile dp odc..of course offtopic..sry:P la paria au si strap-uri pt. chei? tre sa fac cadou unu' cuiva...si mi-e lene sa caut..eu le-am luat de la lansare..
_______________________________________ uatevar..
|
|
| 12-01-2006 22:49:14 |
|
|
|
ultima oara cand am fost aveau... dar asta era acu vreo 3 saptamani
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 13-01-2006 15:55:04 |
|
|
|
ms..sper ca mai au..
|
|
| 13-01-2006 22:44:28 |
|
|
|
si in south shop mai aveau...dar tot acu cateva saptamani 
|
|
| 13-01-2006 22:47:07 |
|
|
|
prea departe..si lenea-i mare..
|
|
| 13-01-2006 23:00:20 |
|
|
|
bine macar ca nu ai intrebat si tu unde e south shop 
|
|
| 13-01-2006 23:37:44 |
|
|
|
    , cred ca tre sa imi scriu un raspuns standard pentru asta si sa il salvez intr-un fisier, ca sa dau copy/paste de fiecare data cand e nelamurit careva unde e southshop.
|
|
| 15-01-2006 20:06:32 |
|
|
|
americanidiot a scris:
si in south shop mai aveau...dar tot acu cateva saptamani  |
in south shop nu mai au nici un merch emil
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 15-01-2006 21:51:42 |
|
|
|
what? why?
|
|
| 15-01-2006 22:18:39 |
|
|
|
cobe a scris:
o sa dea careva dintre voi banii pe cd sau "aveti piesele de pe dc, ce conteza"? |
eu mi-am luat caseta. aveam nevoie de un motiv pentru a nu mai da nicio altă dată banii pe un produs e.m.i.l.. şi acela e ultima chestie de pe partea a. thank you, guys!
|
|
| 03-04-2006 00:05:37 |
|
|
|
eu mai iau un cd, dar nu acum, ca nu mai am bani. Mai am un prieten de la mine de-acasa care vrea albumul si astept sa mai vad magazinul cu merchandise. Sau il trimit pe site. Dar el vrea si cu autograf, ca stie ca am pile.... 
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 03-04-2006 09:00:17 |
|
|
|
nu inteleg de ce cosmina dintr-o data nu ii mai suporta pe emili.
|
|
| 11-04-2006 10:29:14 |
|
|
|
cosmina nu a suportat niciodata trupa emil
|
|
| 11-04-2006 10:55:57 |
|
|
|
that's so sad............
|
|
| 11-04-2006 10:57:47 |
|
|
|
jeansucprigat a scris:
cosmina nu a suportat niciodata trupa emil |
si nu inteleg de ce o arde in continuare pe forum
_______________________________________ i'm on the motherfucker...
|
|
| 11-04-2006 19:42:05 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |