emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: soricel67
|
| Autor |
| Mesaj |
Pagini: 1 2 3 4 5 ... 11 |
|
|
|
ideal, pt mine, ar fi sa scoata pe vinil..... am si io o gramada de cduri 'originale', si viniluri (am editii limiate cu nofx :p) cocktail verde lam avut, si lam pierdut cand am fost in austria
_______________________________________ da-te
|
|
| 17-10-2005 23:11:24 |
|
|
|
pai ar fi normal sa fie cateva mormane de albume la lansare si fiecare si-ar putea cumpara... s-ar vinde mai bine decat daca ar fi distribuit in nshpe magazine
Cobe a scris:
cocktail verde lam avut, si lam pierdut cand am fost in austria |
tot e bine... yo in austria am lasat un mp3 player la hotel si inca il regret
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 19-10-2005 15:01:31 |
|
|
|
americanidiot a scris:
pai ar fi normal sa fie cateva mormane de albume la lansare si fiecare si-ar putea cumpara... s-ar vinde mai bine decat daca ar fi distribuit in nshpe magazine
|
amin.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 19-10-2005 15:39:10 |
|
|
|
eu zic ca oricum or sa fie de vanzare in under oricum, si dupa concert
_______________________________________ da-te
|
|
| 19-10-2005 22:29:24 |
|
|
|
da, da totusi pt cei care nu sunt din buc si vin pt ocazii speciale cum ar fi lansarea , mai bine s-ar vinde si la lansare cine face un loc special pt pus poze cu codul de bare de la cd ? 
_______________________________________ * Verde *
|
|
| 20-10-2005 17:54:39 |
|
|
|
e proasta ideea cu codul de bare pt k ... oricine il poate copia pe cel pus primul si sa`l posteze de pe userul sau ... codul de bare e la fel pt toate cdurile, pt k reprezinta pretzul (care e la fel) sau cel putin asa stiam eu ... so ...
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 20-10-2005 17:57:13 |
|
|
|
bine atunci fiecare isi face poza cu cd-ul in mana JOKE
|
|
| 20-10-2005 18:00:19 |
|
|
|
eu propun ca cineva cu cam digital sa fac o poza de grup cu oamenii de pe forum cu tot cu cdurile lor in mana o sa fim o gramada foarte amuzanta cred hahaha
|
|
| 20-10-2005 18:03:55 |
|
|
|
dupa concert iti inchiupui ce fetze o sa avem totzi oamenii veseli cu cd-ul in mana 
|
|
| 20-10-2005 18:09:02 |
|
|
|
da si o sa il cumpar.
_______________________________________ I.R. sorrow...
|
|
| 20-10-2005 21:55:24 |
|
|
|
Rain a scris:
eu propun ca cineva cu cam digital sa fac o poza de grup cu oamenii de pe forum cu tot cu cdurile lor in mana o sa fim o gramada foarte amuzanta cred hahaha |
great idea...that shall be fun 
_______________________________________ i think i'm paranoid
|
|
| 20-10-2005 22:33:54 |
|
|
|
Rain a scris:
eu propun ca cineva cu cam digital sa fac o poza de grup cu oamenii de pe forum cu tot cu cdurile lor in mana o sa fim o gramada foarte amuzanta cred hahaha |
m/
|
|
| 21-10-2005 22:21:42 |
|
|
|
eu propun ca fiecare cd sa fie monitorizat prin gps si sa vedem daca este sau nu in casele voastre... ar fi tare o poza de grup cu toti cu cd-uri
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 21-10-2005 22:31:44 |
|
|
|
DA . Nici nu am mai citit posturile dinainte. O sa cumpar. La dreaq am un smiley-punker pe juma de peretele din dormitori si un cap de extraterestru pe usa, care m-au costat 400 de mii. Doar nu o sa ma uit la inca 150 pentru formatia despre care vorbesc toata ziua la facultate si o fredonez in autobuz.
BWAAAAAAAAAK Wookie bang!!!
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 22-10-2005 12:01:50 |
|
|
|
poza de grup? vreau si io si propun ca intr-o mana sa tinem albumul si in cealalta o sticla de bere.......inca 5, ba nu 10 ani de excese, abuzuri si imoralitati.
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 24-10-2005 15:31:32 |
|
|
|
good ideea. acum sa cautam fotograf profesionist, dotat (cu cam digital desigur ) si care sa ramana destul de treaz incat sa aparem si noi in poza 
|
|
| 24-10-2005 18:55:49 |
|
|
|
......... si care sa accepte sa nu fie in poza. cam greu de gasit 
|
|
| 24-10-2005 20:15:00 |
|
|
|
trebuie neaparat sa fie profesionist? ca gasesc eu pe cineva daca nu...
_______________________________________ i think i'm paranoid
|
|
| 24-10-2005 21:51:54 |
|
|
|
era o gluma desigur, tre` sa fie atat de treaz incat sa poata tzine camera in mana ) si eventual sa ne fac si poza 
|
|
| 24-10-2005 23:07:00 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |