emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: Cristin@
|
|
|
ZuZa a scris:
deci io sunt complet dependenta de parintzi. Nu sunt in stare nici macar sa imi incalzesc singura mancarea. |
nice, pana sa ajung la faculta asa eram si eu ... acum sunt "gospodina perfecta"  si parintzii mei sunt ... plictisitori 
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 17-10-2005 12:23:06 |
|
|
|
gospodina perfecta? dai si meditatzii.........platesc in bere 
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 17-10-2005 15:51:42 |
|
|
|
vara trecuta tata venea destul de tarziu acasa,asa ca mai beam cate 1 cutie de bere cu mama....
_______________________________________ I.R. sorrow...
|
|
| 18-10-2005 22:10:00 |
|
|
|
unii beau cu parintzii, altii se uita cu jind la sticla de rom pe care mama o tine pentru prajituri.  
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 24-10-2005 18:20:16 |
|
|
|
eu a trebuit sa ma int weekendu asta cu tata ...si dupa ce ca mi-a dat de baut (destul de mult)..mi-a mai dat si bani...cateodata e si el folositor....
|
|
| 24-10-2005 18:58:12 |
|
|
|
am o placere diabolica sa ii fumez tzigarile mamei si sa ii beau vinul tatii si ei sunt de acord! saraci, ce ar putea face ... ? 
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 24-10-2005 18:59:34 |
|
|
|
tata: "Laura tine minte, eu in toata viata mea nu m-am imbatat niciodata"
neuron: and your point is?
|
|
| 28-10-2005 23:02:58 |
|
|
|
Zuza a scris:
deci io sunt complet dependenta de parintzi. Nu sunt in stare nici macar sa imi incalzesc singura mancarea. |
mancarea de incalzit o incalzesc, dar acu cateva luni am incercat sa fac omleta... a sarit ulei pe jos, pe geam si pe aragaz si tot nu m-am prins de ce
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 28-10-2005 23:37:19 |
|
|
|
sormea a ars juma de bucatarie odata. eu m-am priceput de minune sa curat scrumul si sa fac arsurile invizibile pentru cateva luni, cand maica-mea s-a uitat in sus si a vazut o pata amre si gri pe tavan. "ce e asta?" "aaaaaaa" deci am talent al ceva . dar daca fac omleta e jale.
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 28-10-2005 23:40:48 |
|
|
|
chiar asa greu e sa faci omleta ?  vreau si eu sa invatz sa fac omlete solo
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 28-10-2005 23:43:29 |
|
|
|
stiu sa fac omleta. doar ca pun prea mult/prea putin ulei si iese ca naiba. sormea stie sa faca spaghete. si cartofi prajiti daca ne chinuim impreuna. putem trai singure deja, ce sa mai.
|
|
| 28-10-2005 23:44:38 |
|
|
|
mah spaghete nu am incercat, dar cred ca m-as opari... bunica-mea face spaghete bune, maica-mea mai putzin
|
|
| 28-10-2005 23:45:56 |
|
|
|
de fapt e chiar usor sa faci spaghete. greu e sa le dai un gust.
|
|
| 28-10-2005 23:46:37 |
|
|
|
eu stiu sa fac chiar si cartofi prajiti...cred ca m-as descurca singura pt 2 saptamani
|
|
| 29-10-2005 09:18:41 |
|
|
|
eu stiu sa mananc tot ce imi face lumea
_______________________________________ confetti...
|
|
| 29-10-2005 11:55:21 |
|
|
|
sunt curios daca stii sa mananci ce gatim noi...
|
|
| 29-10-2005 12:19:08 |
|
|
|
daca e comestibil mananc aproape orice. Doar vro 2 exceptii: peste prajit si castraveti nemurati.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 29-10-2005 12:27:32 |
|
|
|
stiu sa fac pizza si nu ma refer la cumparat blatu si pus sunca si cascaval pe el i makez tha whole thing..si culmea imi iese buna.. my friends luuuv it cat despre omleta nu imi fac pt ca nu imi place...mai stiu sa fac cafea(de fapt asa zice maikmea k o fac super buna..da ma mir cum de n-a murit ink de la cafeaua pe care i-o fac k am tendintza uneori sa pun juma de cutie de cafea in ibric ) anyway de supravietzuit fara ai mei n-as reusii pt k sufar de lene cronik 
_______________________________________ You are stepping on my paws!!
|
|
| 29-10-2005 20:32:01 |
|
|
|
la postul de mai sus te refereai cand ai spus la Reguli de exprimare ca ai scris prin alte parti fara sa citesti ca tre sa te exprimi corect ? =D
eu stiu sa fac citronada, si iese bunicica, stiu sa dizolv tableta de efferalgan in apa, si sa prepar sandwichuri... daca m-as apuca de pizza, probabil blatul ar iesi mai ars decat dupa incendiu. oferta zilei: pizza arsa pe rug 
|
|
| 29-10-2005 20:54:25 |
|
|
|
da m-ai prins "pizza arsa pe rug" 
_______________________________________ You are stepping on my paws!!
|
|
| 29-10-2005 21:33:35 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |