emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
Lista Forumurilor Pe Tematici
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login

CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie.ro:
rroxxy
Femeie
20 ani
Bucuresti

cauta Barbat
22 - 28 ani
emilrulz / Recycle Bin / parintii nostrii Moderat de BigMotherfucker, donnie_darko, stoi_182
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4 ... 14
pink_sucks
Membru
Mesaj Privat

Din: Otopeni
Inregistrat: 31-08-2005
Postari: 970
ptr ca tot mi-ati laudat tatal meu(care kiar e tare si sunt mandra:nebun,ia sa vb si despre bosorogii vostrii....
ok,incep eu....
mama mea arata mai bine decat oricine,si are 35 ani.merg pe strada,vad un tip dragutz,se uita dupa maik-mea.I hate her!culmea,eu nu prea seman cu ea.
tata...e nebun,bea bere cu boyfriend-u' meu....face misto de mine non stop...

07-10-2005 19:55:10

psy
Membru
Mesaj Privat

Din: Pitesti
Inregistrat: 29-08-2005
Postari: 2862
tata si mama au fiecare cate 51 de ani. Nu se ating de bautura sau tigari dar sunt super naivi si ma lasa sa plec peste tot in tara asta si sa imi fac de cap. Din cand in cand mai le vine sa ma intrebe eu cand naiba invat ca nu ma vad niciodata dar in rest cred ca sunt ok. A .. si-s cam old fashioned dar asta e.

07-10-2005 20:55:50

rock_grl
Membru
Mesaj Privat

Din: bucuresti
Inregistrat: 18-08-2005
Postari: 1017
la mine mama e ok..e de treaba e..intelegatoare and go..si tata e un idiot betiv rata..pe care il urasc...i have a happy family

07-10-2005 20:57:45

psy
Membru
Mesaj Privat

Din: Pitesti
Inregistrat: 29-08-2005
Postari: 2862
a, apropo de parinti.Parintii zuzei sunt cei mai marfa ever. Deci like wow. Eu cu inca un prieten si prietena (pe care nu ii cunostea) ne hotaram sa mergem o noapte prin bucuresti. Ne intalnim frumos cu zuza si trecem pe la ea p-acasa, ne prezinta parintilor si stuff.Dansii ne intreaba dk avem unde sa stam si ne zic ca am putea folosi o casa d-a familiei lor. Apoi ne invita la o ciorba de perisoare si musaca si nush..... sunt very very nice. In plus de asta, am stat 2 nopti in loc de 1 ( ca deh, PCC concert) si si-au lasat fiica cu noi 2 nopti consecutive sa nu vina acasa. LIKE WOW!

07-10-2005 21:02:02

pink_sucks
Membru
Mesaj Privat

a,tatal meu e ceva de genu' "am un whiskey bun,hai sa bem!","hai la o bere!"-asta cu prietenii mei.
ambii au super multa incredere in mine.ma lasa sa dorm la tipu' meu de cate ori am kef,ma lasa mai peste tot
tatal meu facea iarna trecuta parte din gasca mea..

07-10-2005 21:04:17

rock_grl
Membru
Mesaj Privat

hehe..tata imi da de baut de fiecare data cand ma vad cu el (si asta se intampla destul de rar)..dar tot un mare bou ramane...

07-10-2005 21:06:53

pink_sucks
Membru
Mesaj Privat

....macar esti sincera

07-10-2005 21:11:36

rock_grl
Membru
Mesaj Privat

i've never told him he's an ass though..ca altfel s-ar taia cu beutura...mama nu prea e de acord sa beau da atat e ceva gen.."ia de aici tata...nu e nici o problema..nu stirca..."....

07-10-2005 21:22:20

americanidiot
Membru
Mesaj Privat

Din: City of the Damned
Inregistrat: 30-06-2005
Postari: 3032
ai mei au ambii 46 de ani. taik-miu fumeaza, maik-mea nu, iar de bautura nu se atinge nici unu, motiv pentru care fac mare scandal daca vin beat acasa.
sunt de treaba in ceea ce priveste finantarea, dar uneori exagereaza cand e vorba de invatzat & stuff

07-10-2005 21:26:20

road_runner
Membru
Mesaj Privat

Din: Constanta
Inregistrat: 26-06-2005
Postari: 776
pink _sucks iti iubesc parintii
pai tata e bun sa faca reclama...............in special la mujdei de usturoi de fiecare data cand face cate o chestie o lauda si o ridica in slavi...........cel mai tare ma oftic k nu am un aparat ceva k sa-l filmez , cre k l-ar chema astia imediat la televiziune sa fac reclama
iar mama ma inteleg foarte bine cu ea e foarte de treaba are vreo 50 da zici k are 30 de ani
de frati nu putem vorbii =D ?

07-10-2005 21:34:06

Fen
Membru
Mesaj Privat

Din: Bukresh
Inregistrat: 28-06-2005
Postari: 1716
amandoi au 44 de ani. cu unu nu mai vorbesc(dar mandria mea e ca taicamiu a fost intr-o formatie cu artanu pe vremuri), celalalt are some serious issues si e cam psycho(mom). am note de kkt, ceea ce e rau. daca ar afla vreodata ca am pus gura pe bere m-ar omori, si am fost la un concert in luna septembrie, ceea ce e foarte bine pentru timpul scolii.
i hate my folks.

07-10-2005 22:11:35

pink_sucks
Membru
Mesaj Privat

....eu am avut probleme cu ai mei cand ma imbracam mai ciudat....bine,cu mama,tata nu avea nik cu asta.ma cert rar cu ei.
bine,mama e mai ...nush,se gandeste prea mult c spuen lumea.si asta e rau.

07-10-2005 22:19:52

nico_nyx
Membru
Mesaj Privat

Din: constanta
Inregistrat: 24-08-2005
Postari: 833
maik mea e bestiala din unele pcte de vedere dar uneori e km over protective adik dunno she worries to much si cand plec pe undeva toata noaptea nu doarme si ma asteapta pana la 6 dimineatza...oricum are senzatzia k al ei copil e un mic ingeras care nu bea si nu fumeaza nush de ce are atata incredere in mine si nici dak m-ar vedea cu tzigara in mana tot n-ar crede ca fumez...in schimb cu taik miu n-am nici o treaba ma mai intreaba din cand in cand unde plec si ii zic"m-a lasat mama"-"ah..ok atunci du-te"..so i kind of luuuuv my parents

08-10-2005 12:10:33

Shosetutza atomik
Membru
Mesaj Privat

Din: uhm...Baia Mare?!
Inregistrat: 24-06-2005
Postari: 541
ai mei au 46 ambii...creizi...but not enough 2 let me do wutever i wanna...de mika ma duceau la kefuri si imi dadeau de baut sa vada cum reactionez la alcool.. mama are 4 culori in cap si o freza strange,un prieten s-a dat la ea caci credea ca e verisoara-mea..Toata lumea care vine fumeaza cu ai mei-eu nu fumez-..Tata bea fara nici o grija..
Eh,mama e super mishto... tata sufera ca nu`s prea apropiata de el,ma mai loveste si imi da ora de venit home...el e un idiot! eh,da astea nu`s problemele voastre

08-10-2005 13:15:59

pink_sucks
Membru
Mesaj Privat

mah,sa inteleg ca-s norocoasa ca ai mei au 35-36 ani?
imi cer scuze ptr greseala,trebuia sa scriu "nostri",nu "nostrii".
a,mi-am adus aminte de ceva penal.
a dat una peste mine si m-a tarat dupa ea(era cu rolele tipa) si m-am ales cu julituri si cu o mana scrantita si nu mai vedeam(am orbit!!).o keama una pe mama sa ma culeaga de p jos,mama vine si cand m-a vazut a zis ca ea nu umbla cu mine pe strada imbracata asa!asa ca...m-a carat una pana acasa...
omg...e nebuna...m-a lasat pe jos!da' tot o iubesc!

08-10-2005 13:37:33

tweety
Membru
Mesaj Privat

Postari: 582
la mine tata rulzz,merge prin vama,b52,tralala uneori si bea cu mine,asculta muzica tare,ii plac si emil k i-am dat sa asculte iar mama...she's kinda overprotective,but she's ok

08-10-2005 16:10:43

nymphet
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 08-10-2005
Postari: 14
mah, ai mei sunt ok,a cum. inainte aveam certuri cu ei da' acuma chiar ne intelegem de minune.dap, pace shi fericire in sanul familiei.

mah da nu vine cineva sa zica ceva de genu "my parents, i hate them"???? ca n-am vazut pe nimeni pana acum

08-10-2005 23:39:25

americanidiot
Membru
Mesaj Privat

Din: City of the Damned
Inregistrat: 30-06-2005
Postari: 3032
stai sa vina un concert intr-un moment nepotrivit  la care sa nu ma lase sau ceva de genu sa vezi cum apare degetelu

08-10-2005 23:48:58

ZuZa
Membru
Mesaj Privat

Din: Bucuresti
Postari: 3524

Psycho a scris:

a, apropo de parinti.Parintii zuzei sunt cei mai marfa ever. Deci like wow. Eu cu inca un prieten si prietena (pe care nu ii cunostea) ne hotaram sa mergem o noapte prin bucuresti. Ne intalnim frumos cu zuza si trecem pe la ea p-acasa, ne prezinta parintilor si stuff.Dansii ne intreaba dk avem unde sa stam si ne zic ca am putea folosi o casa d-a familiei lor. Apoi ne invita la o ciorba de perisoare si musaca si nush..... sunt very very nice. In plus de asta, am stat 2 nopti in loc de 1 ( ca deh, PCC concert) si si-au lasat fiica cu noi 2 nopti consecutive sa nu vina acasa. LIKE WOW!

10x dude. Yeah I love my parents, plus ca m-au lasat sa ma duc la piteshti, chiar dak a trebuit sa negociez cam mult cu ei.
Insa si ei ma cred genu de fetitza cuminte care nu bea si nu face nimic rau. Da' oricum nu sunt deloc incuiatzi la minte si au incredere in mine. Nu au nici o problema cu muzica pe care o ascult (chiar dak e Mayhem sau Cannibal Corpse) sau la felul in care ma imbrac (mama mi-a cumparat prima mea zgarda). So my parents rule. Numa ca acuma nu stiu cum o sa negociez sa ma lase sambata viitoare la petrecerea unei colege si dup-aia la piteshti. Da' ma descurc io.

09-10-2005 21:52:11

pink_sucks
Membru
Mesaj Privat

zuza,parintii nostri sunt asemanatori.

09-10-2005 21:54:27

Pagini:  1 2 3 4 ... 14  
Mergi la
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum

Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!